«Νεφέλες» με χρωματιστά αυτιά για τον Π. Φιλιππίδη

18:40 3/6/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Νεφέλες» με χρωματιστά αυτιά για τον Π. ΦιλιππίδηΤετάρτη, Ιούνιος 3, 2015 - 18:40

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι πρόβες για τις «Νεφέλες» του Αριστοφάνη που θα περιοδεύουν αυτό το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Βασίλη Παπαβασιλείου, με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δύο άντρες, που είχαν συνεργαστεί στο ίδιο έργο και πριν από 27 χρόνια, επέλεξαν σε συνεργασία και τον all star

θίασο της φετινής παράστασης, ο οποίος απαρτίζεται από τους Στέλιο Μάινα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και Τάσο Γιαννόπουλο. Ιδιαίτερα εμπνευσμένες είναι και οι πρώτες εικόνες από τη θεατρική δουλειά που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι οποίες απεικονίζουν τους πρωταγωνιστές με χρωματιστά αυτιά.
Η πρεμιέρα της παράστασης έχει προγραμματιστεί στις 6 Ιουλίου στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Εν συνεχεία θα ανέβει στο θέατρο της Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι (στην περίπτωση που έχει αποκατασταθεί η ζημιά από την πρόσφατη πυρκαγιά) και κατόπιν στο Κατράκειο, στη Νίκαια. Θα ακολουθήσουν η Χαλκίδα και το θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη. Οσο για το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου; Οι «Νεφέλες» θα παρουσιαστούν εκεί στις 14 και 15 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα