Καβγάς Ουγγαρέζου - Σεφερλή στον «αέρα»

18:28 3/6/2015 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΚαβγάς Ουγγαρέζου - Σεφερλή στον «αέρα»Τετάρτη, Ιούνιος 3, 2015 - 18:22

Πεδίο μάχης έγινε το στούντιο του «Mega με μία» χθες το πρωί, όταν οι δύο άλλοτε αγαπημένοι συνεργάτες Μάρκος Σεφερλής και Δημήτρης Ουγγαρέζος συγκρούστηκαν on air. Ο καβγάς, αν και «μονός», συνεχίστηκε και στο διάλειμμα, με τον νεαρό παρουσιαστή να είναι έξαλλος. «Τι σου ήρθε και τα είπες όλα αυτά; Εγώ φταίω αν η Καινούργιου είπε πως θεωρεί καλύτερο παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα; Γιατί το έκανες αυτό;» ρωτούσε τον Μάρκο Σεφερλή που του είχε γυρίσει την πλάτη και αδιαφορούσε

πλήρως για εκείνον. Αλλωστε, ό,τι είχε να πει, το είχε... αποκαλύψει λίγα λεπτά νωρίτερα, ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1.

«Η είδηση που έχει σκάσει τα τελευταία μερόνυχτα είναι η μεταγραφή του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1. Εχει βουίξει ο τόπος» είπε ζωντανά ο παρουσιαστής, αφήνοντας άφωνους όλους όσοι βρίσκονταν στα παρασκήνια. «Ποια μεταγραφή; Είμαι στο Mega κανονικά και έχω συμβόλαιο ενεργό. Με φέρνεις σε δύσκολη θέση να συζητάω στον "αέρα" της εκπομπής από την οποία πληρώνομαι για το τι θα κάνω τον επόμενο μήνα, αν κάνω» απάντησε μουδιασμένα ο νεαρός συνεργάτης του, υπερασπιζόμενος τη θέση του.

Το ξέσπασμα

Ηταν θέμα χρόνου το ξέσπασμα του Σεφερλή και το ιδανικό timing ήταν αμέσως μετά την προβολή του «Ouagachallenge» με τη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου ότι θεωρεί καλύτερο παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα! «Εκανε τρομερή υπομονή όλο αυτό τον καιρό, διότι από την ημέρα που αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις Λιάγκα - Ουγγαρέζου, ο τελευταίος δεν έχει σταματήσει να μιλάει για τον φίλο του μεν, αλλά τηλεοπτικό αντίπαλό τους δε. Φωτογραφίες μαζί από τον Αστέρα, από τα βαφτίσια του μικρού της οικογένειας, δηλώσεις πως θέλει να κάνει εκπομπή μαζί του, συνεντεύξεις στις οποίες επαναλαμβάνει το πόσο τον αγαπά. Αλλά δουλεύει με τον Μάρκο, όχι στο "Πρωινό"» αποκάλυψε συνεργάτης της εκπομπής στην «Espresso».

Μετά το τέλος της εκπομπής οι δύο «πρωταγωνιστές» έφυγαν από το στούντιο χωρίς να πουν «γεια». Ωστόσο η συντακτική ομάδα που έχει πάρει ήδη θέση υπέρ του ηθοποιού υποστηρίζει ότι ήταν άκομψο το γεγονός πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κράτησε τη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου ότι θεωρεί καλύτερο παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και δεν την έκοψε στο μοντάζ. «Λες και το έκανε επίτηδες εκείνος. Ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» υποστηρίζει άνθρωπος του μαγκαζίνο.

Εκτός από τις πρόσφατες δηλώσεις του σε κυπριακό περιοδικό ότι θα ήθελε να κάνει εκπομπή με τον καλό του φίλο Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος όμως σε συνέντευξή του είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ο Δημήτρης στην ομάδα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Ουγγαρέζο και τη Μαρία Συνατσάκη να έχουν κάνει ήδη πρόταση με συγκεκριμένο concept στον Γιάννη Λάτσιο και περιμένουν απάντηση.

Δήμητρα Δάρδα

Keywords
Τυχαία Θέματα