Αγριο θηλυκό ο δεκαθλητής

17:53 3/6/2015 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑγριο θηλυκό ο δεκαθλητήςΤετάρτη, Ιούνιος 3, 2015 - 17:48

Η διευρυμένη οικογένεια Καρντάσιαν - Τζένερ απέκτησε ακόμα ένα θηλυκό, χάνοντας αυτόματα ένα από τα ελάχιστα αρσενικά της.

Ο πρώην χρυσός ολυμπιονίκης του δεκάθλου Μπρους Τζένερ πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνισή του ως γυναίκα μ’ ένα μιντιακό «σάρωμα» που έκανε να φαντάζει αν μη τι άλλο, ερασιτεχνισμός το «σπάσιμο του ίντερνετ» για το οποίο περηφανευόταν η θετή κόρη του Κιμ Καρντάσιαν.

Εχοντας

αναρρώσει από τη δεκάωρη επέμβαση αλλαγής φύλου στην οποία υποβλήθηκε τον Μάρτιο, ο 65χρονος Μπρους -λέγε με Κέιτλιν- Τζένερ εγκαινίασε το νέο του φύλο με μια υψηλής αισθητικής φωτογράφιση στο περιοδικό «Vanity Fair», με φωτογράφο την Ανι Λάιμποβιτς. Η φωτογράφιση συνοδευόταν από συνέντευξη, στην οποία ως Κέιτλιν... έβγαλε νύχια εναντίον της επί 23 χρόνια συζύγου «της» Κρις Τζένερ.

Η χολιγουντιανής λάμψης και ομορφιάς Τζένερ, την οποία πολλοί συνέκριναν με την Τζέσικα Λανγκ, τόνισε ότι το διαζύγιό της από την Κρις δεν οφειλόταν στον σεξουαλικό αποπροσανατολισμό της, αλλά στο ότι η σύζυγος ήταν «κυριαρχική» και την «κακομεταχειριζόταν» ως Μπρους.

Η κομψή μητέρα

Η Κρις βέβαια είχε την ευκαιρία να απαντήσει, αφού τής ζητήθηκε από το ίδιο περιοδικό να σχολιάσει τις δηλώσεις. Η κομψή μητέρα των Καρντάσιαν και μάνα των παιδιών του Τζένερ εξομολογήθηκε ότι η αλλαγή φύλου στην οποία υποβλήθηκε ο πρώην σύζυγός της ήταν ό,τι πιο «παθητικό - επιθετικό έχει υποστεί στη ζωή της».

Η Κέιτλιν, που τονίζει ότι «ως άντρας έπρεπε πάντα να λέει ένα ψέμα, ενώ ως γυναίκα δεν έχει κανένα μυστικό», παραδέχεται ότι ήταν λάθος που δεν βοήθησε την Κρις να καταλάβει τόσα χρόνια στον γάμο τους τα θέματα που είχε με την ταυτότητα του φύλου της.

«Τα πρώτα 15 χρόνια του γάμου μας ένιωθα ότι με είχε ανάγκη περισσότερο, επειδή ήμουν αυτός που έφερνε στο σπίτι το ψωμί.

»Μετά, με την επιτυχία του σόου, αυτή "έτρεχε" όλη την κατάσταση και είχε τα δικά της χρήματα, οπότε δεν με χρειαζόταν από αυτή την άποψη. Νομίζω ότι από πολλές απόψεις άρχισε να με ανέχεται λιγότερο» αποκαλύπτει η Κέιτλιν, η οποία δεν έκρυψε ότι μετά την επέμβαση έπαθε κρίση πανικού, όταν συνειδητοποίησε την αλλαγή.

Ξεπέρασε (στο twitter) ακόμα και τον Ομπάμα

Τα ρεκόρ των επιδόσεων στον στίβο γίνονται ρεκόρ στο ίντερνετ για την Κέιτλιν Τζένερ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των Ρεκόρ Γκίνες, μέσα σε τέσσερις ώρες και τρία λεπτά από τη στιγμή που άνοιξε λογαριασμό στο twitter απέκτησε 1.000.000 followers, ανταπόκριση που ξεπέρασε κι εκείνη στον λογαριασμό του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Ο τελευταίος πάντως με tweet εξύμνησε το θάρρος που επέδειξε με την αλλαγή φύλου η Τζένερ, το πρώτο tweet της οποίας αναδημοσιεύτηκε πάνω από 230.000 φορές! Ορδές από celebrities, όπως η Ντέμι Μουρ, η Lady Gaga και η Ελεν ντε Τζενέρις, έσπευσαν να τη συγχαρούν μέσω των σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, όπως και ολόκληρη η οικογένειά της. Μάλιστα η κόρη της Κένταλ έγραψε: «Πέταξε ελεύθερο τώρα, όμορφο πουλί»

Keywords
Τυχαία Θέματα