Νέα κολεξιόν με υπογραφή Valtadoros!

SHOWBIZΣυνέντευξηΝέα κολεξιόν με υπογραφή Valtadoros!Σάββατο, Νοέμβριος 15, 2014 - 16:30

Είναι ο άνθρωπος που έντυσε νύφη για... τρίτη φορά την Ελενα Τσαβαλιά και την ανέβασε στην πασαρέλα για τις ανάγκες του ντεφιλέ του στο Athens Xclusive Designers Week. Ο Paris Valtadoros, που εντυπωσίασε τις fashionistas της Αθήνας

όχι μόνο με τις νυφικές δημιουργίες του αλλά και με τα κομμάτια υψηλής ραπτικής που παρουσίασε, φιλοξένησε την «Espresso» στο ατελιέ του στο Κολωνάκι. Μοιράστηκε μαζί μας τις ολόφρεσκες δημιουργίες του, μίλησε για τις τάσεις της μόδας και για τα επιχειρηματικά σχέδια που έχει... καταστρώσει και θέλει να κάνει πραγματικότητα προτού αλλάξει ο χρόνος!
Από τη
Λένα Χαριζοπούλου

Ποιος είναι ο απόηχος μετά την Εβδομάδα Μόδας και το κλείσιμο της επίδειξής σου με τη συμμετοχή της τηλεοπτικής πλέον Ελενας Τσαβαλιά;
Πολύ θετικός. Ο κόσμος θεωρεί την Ελενα ένα πολύ άμεσο και χαρούμενο άτομο και αυτό έδεσε ωραία με τη συλλογή, η οποία ήταν αφιερωμένη στη χαρά της ζωής, την ηρεμία και την ευεξία. Τρία πράγματα που αντανακλούν τον χαρακτήρα της Ελενας και παράλληλα συνθέτουν το μήνυμα που ήθελα να περάσω μέσω της συλλογής SURYA NAMASKARA.
Τίνος ιδέα ήταν να ανοίξετε και να κλείσετε το σόου μαζί με την Ελενα;
Της Ελενας. Ο λόγος που της ζήτησα να συμμετάσχει είναι ότι, εκτός από όμορφη, τη θεωρώ και πολύ εύκολο και θετικό άνθρωπο, όπως και ήταν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας και αυτό φάνηκε στην πασαρέλα.
Σε είδαμε με ένα καταπληκτικό 3 piece κοστούμι στην επίδειξη. Τελικά ο Πάρης Βαλταδώρος «ποιον φορούσε» κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας;
Στο τελευταίο ταξίδι μου στο Παρίσι για να επιλέξω υφάσματα για τις συλλογές, στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο μου ασχολήθηκα με τον εαυτό μου και έραψα ορισμένα κοστούμια με φίνα γαλλικά υφάσματα.
Εκτός από τις haute couture συλλογές σου είσαι γνωστός για τα νυφικά σου και για την pret a porter σειρά V by Valtadoros, την οποία βλέπουμε συχνά σε editorial μόδας και φορεμένη από παρουσιάστριες και Ελληνίδες celebrities.
Δημιουργώ την κάθε μου σειρά με το ίδιο μεράκι και αφοσίωση. Στη φωτογράφιση για το lookbook της pret a porter σειράς περάσαμε καταπληκτικά και το αποτέλεσμα φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό. Πρόκειται για μία συλλογή σε γήινες χειμερινές αποχρώσεις του γκρι και του καφέ με ορισμένα prints για ελαφρώς πιο εξεζητημένα look. Στα υφάσματα δίνω πάντα βάση, καθώς αποτελούν την πρώτη ύλη μου, η οποία είναι αναγκαίο να είναι ανώτερης ποιότητας για να επιτευχθούν καλή εφαρμογή και άριστο τελικό αποτέλεσμα.
Μίλησέ μας λίγο για την τρέχουσα συλλογή και τις τάσεις.
Φέτος τον χειμώνα θεωρώ ότι πετύχαμε άψογη σχέση ποιότητας - τιμής, κατανοώντας πάντα την οικονομική δυσχέρεια των Ελληνίδων, οι οποίες παρά την οικονομική ύφεση συνεχίζουν να θέλουν να ανανεωθούν μέσω της μόδας.
Ποια κομμάτια ξεχώρισαν από τη συλλογή σου;
Τα tweed deux-pieces με εξαιρετικά φαρδύ boot-cut στα παντελόνια, τα όμορφα λευκά και monochrome tuxedo shirts, τα οποία, εκτός από διαχρονικά, είναι και πολύ της μόδας φέτος τον χειμώνα, τα ψηλόμεσα cigarette cut παντελόνια, τα γραμμής Α μίντι φορέματα που παραπέμπουν στην τάση 60s που κυριαρχεί αυτήν τη στιγμή και τέλος τα αέρινα μεταξωτά και chiffon printed φορέματα για after office εμφανίσεις.
Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδιά σου;
Δουλεύουμε εδώ και καιρό και ελπίζουμε πριν από τις γιορτές να είμαστε έτοιμοι σε έναν νέο πολυχώρο 300 τ.μ. στην καρδιά του Κολωνακίου, ο οποίος θα στεγάσει στον πρώτο όροφο το Bridal Collection, στον δεύτερο το Haute Couture, στον τρίτο το Prêt a porter και θα παραμείνει και ένας όροφος όπου θα εξυπηρετούμε τους buyers μας. Το ατελιέ μας, γωνία Σκουφά με Βουκουρεστίου θα παραμείνει ανοιχτό.
Πώς αποφάσισες σε τέτοιους δύσκολους καιρούς να κάνεις «άνοιγμα»;
Παραμένω καλλιτέχνης και θέλω να επεκτείνομαι και να δημιουργώ. Ελπίζω η κρίση να ωφελήσει μακροπρόθεσμα εμάς που επιδεικνύουμε τόλμη και δεν φοβόμαστε το επιχειρείν, με μέτρο και σύνεση πάντα.
Στο www.lenasblackbook.com θα δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την prêt a porter fall winter collection

Keywords
Τυχαία Θέματα