Ενθύμια από τον μήνα του μέλιτος!

ΚΟΣΜΟΣΕνθύμια από τον μήνα του μέλιτος!Παρασκευή, Νοέμβριος 14, 2014 - 18:06

Οι περισσότεροι πελάτες ξενοδοχείων δεν αρκούνται στις φωτογραφίες. Αρκετοί παίρνουν μαζί τους φεύγοντας τα δειγματάκια των σαμπουάν και των αφρόλουτρων, ενώ οι πιο «αδίστακτοι» σηκώνουν πετσέτες, μπουρνούζια, ακόμη και μαξιλάρια για αναμνηστικά.

Στην προσπάθειά του να γλιτώσει το πλιάτσικο και να χαρίσει στα νεόνυμφα ζευγάρια που πέρασαν στις σουίτες του το ταξίδι του μέλιτος αναμνήσεις μακράς διαρκείας, το «Ladera Resort» στην Αγία Λουκία της Καραϊβικής τους δίνει τη δυνατότητα να πάρουν μαζί τους ακόμη κι

έπιπλα, με το αζημίωτο όμως. Το resort πουλάει ολόκληρο τον εξοπλισμό της κρεβατοκάμαρας, δίνοντας μάλιστα την ευκαιρία στους πιο ρομαντικούς να χαράξουν τα αρχικά τους στο κεφαλάρι του κρεβατιού, το οποίο πωλείται αντί 3.800 ευρώ, συν τα έξοδα αποστολής.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν είτε μεμονωμένα αντικείμενα είτε ολόκληρο το σετ επίπλων της κρεβατοκάμαρας, το οποίο αποτελείται από κρεβάτι με ουρανό, καρέκλες και συρταριέρα, ή ακόμη και τους νεροχύτες και τους καθρέφτες του μπάνιου.

Το πολυτελές resort έχει επιστρατεύσει ντόπιους ξυλουργούς για την κατασκευή των χειροποίητων επίπλων του από κέδρο και μαόνι ή τη μετατροπή τους, ώστε να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες και τα γούστα των ζευγαριών. Οπως λένε οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, πολλά νεόνυμφα ζευγάρια μετακομίζουν σε καινούργια ή μεγαλύτερα σπίτια και θέλουν να τα γεμίσουν με νέα ή ξεχωριστά αντικείμενα.

«Εχοντας ήδη καθιερωθεί ως ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς στον κόσμο, θέλαμε το resort να ανέβει ένα ακόμη επίπεδο και να προσφέρει εξατομικευμένα ταξίδια του μέλιτος, με αξέχαστο τρόπο» εξηγεί ο αντιπρόεδρος του resort, Ολιβιέ Μποτουά.

Spa και γυμναστήριο

Οι 32 σουίτες του «Ladera Resort», σε υψόμετρο 330 μέτρων, προσφέρουν μοναδική θέα στα ηφαιστειογενή όρη Πάιτον, αλλά και στην Καραϊβική, γι' αυτό και δεν αποτελούν αδίκως δημοφιλή προορισμό για νεονύμφους που θέλουν να ζήσουν τον έρωτά τους σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό. Κάθε σουίτα διαθέτει πριβέ πισίνα και απεριόριστη θέα στη θάλασσα, καθώς λείπει εσκεμμένα ο τέταρτος τοίχος.

Παρ' όλα αυτά, τα δωμάτια είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε να προσφέρουν ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Επτά από τις σουίτες είναι διώροφες, με μια ξύλινη σκάλα να οδηγεί στο κάτω επίπεδο όπου βρίσκεται το ξύλινο deck με την πισίνα. Το resort διαθέτει, μεταξύ άλλων, spa και γυμναστήριο, ενώ διοργανώνει διαφόρων ειδών δραστηριότητες στη φύση, όπως ορειβασία, ιππασία, παρατήρηση πτηνών και καταδύσεις, υπό την καθοδήγηση ειδικών.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα