Φήμες περί ειδυλλίου Μελίνας Τραυλού - Βασίλη Πατέρα

SHOWBIZTop secretΦήμες περί ειδυλλίου Μελίνας Τραυλού - Βασίλη Πατέρα Σάββατο, Νοέμβριος 15, 2014 - 16:30

Ενα τραγικό γεγονός έφερε ακόμα πιο κοντά δύο πετυχημένους ανθρώπους της ελληνικής ναυτιλίας. Η πολύ πρόσφατη απώλεια του Κεφαλλονίτη εφοπλιστή Νίκου Τραυλού, δημιουργού της εταιρίας -από το 1973- Neptune Lines με στόλο πλοίων car carriers (αυτοκινητάδικα), βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους συνεργάτες του αλλά και τον Πειραιά.

Στη μοναχοκόρη του Μελίνα Τραυλού στις δύσκολες ώρες συμπαραστάθηκαν αγαπημένοι φίλοι και ιδιαίτερα ο ευαισθητοποιημένος εφοπλιστής Βασίλης Πατέρας. Μία ιδιαίτερη σχέση αναπτύχθηκε μεταξύ των δύο επιχειρηματιών, με αποτέλεσμα οι ναυτιλιακοί κύκλοι του Πειραιά να αναφέρονται σε νέο ειδύλλιο, καθώς πρόκειται για δύο ανθρώπους με ίδια στάση ζωής, κουλτούρας και καλλιέργειας. Το σίγουρο είναι ότι αμφότεροι έχουν μεγαλώσει στην κυριολεξία μέσα στη θάλασσα, την οποία λατρεύουν και χαίρονται κάθε καλοκαίρι (η Μελίνα Τραυλού με το σκάφος της και ο Βασίλης Πατέρας με το φουσκωτό του, ονόματι «Energy»). Γνωστός και με διεθνείς διακρίσεις θαλασσόλυκος και ταξιδευτής, ο δραστήριος επιχειρηματίας Βασίλης Πατέρας λατρεύει τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα, τις καταδύσεις, τις εξορμήσεις στα ερημονήσια του Αιγαίου και όχι μόνο. Συνδυάζει με επιτυχία το «επιχειρείν» με τη συμμετοχή του σε θαλάσσιους αγώνες με φουσκωτά και ιστιοπλοϊκά (κορυφαία διάκρισή του ήταν η πρωτιά με ρεκόρ στον γύρο της Αγγλίας το 2008 στον διεθνή αγώνα ταχύπλοων ανοιχτής θαλάσσης, ενώ το 2011 κατετάγη έκτος στον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα περάσματος του Ατλαντικού).

Οσο για τη Μελίνα Τραυλού, είναι η ισχυρή -αλλά συνάμα γλυκιά και ήρεμη- κυρία στον ανδροκρατούμενο χώρο της ελληνικής ναυτιλίας. Διευθύνουσα σύμβουλος της Neptune Lines, κουμαντάρει με μεγάλη επιτυχία την εταιρία που δημιούργησε ο πατέρας της και είναι η μοναδική γυναίκα που μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, μετά τη Χριστίνα Ωνάση. Ακόμα, κατέχει τον τίτλο της επίτιμου προξένου της Δανίας στον Πειραιά. Λατρεύει τον γιο της και τη μητέρα της και χαλαρώνει στο μοναδικό κτήμα της οικογένειάς της στο Καπανδρίτι.

Keywords
Αναζητήσεις
βασιλησ πατερασ εφοπλιστησ, γιωργοσ πατερασ εφοπλιστησ
Τυχαία Θέματα