Μουσικό φλερτ για Φιλίνη και Κατσανέβα

SHOWBIZΜουσικό φλερτ για Φιλίνη και ΚατσανέβαΔευτέρα, Φεβρουάριος 12, 2018 - 15:07

❱❱ Η ηθοποιός θα ερμηνεύσει τραγούδι σε μελωδία του πάλαι ποτέ γαμπρού του Ανδρέα Παπανδρέου

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας έγραψε μουσική σε τραγούδι που ερμηνεύει η Ελένη Φιλίνη, τους στίχους του οποίου υπογράφει η ίδια!

Η ηθοποιός, η οποία ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι,

μίλησε στην «Espresso» για την πολύχρονη γνωριμία της και την πρόσφατη συνεργασία της με τον πολιτικό, καθηγητή πανεπιστημίου και πάλαι ποτέ γαμπρό του αξέχαστου Ανδρέα Παπανδρέου, αποκαλύπτοντας πληροφορίες για το κομμάτι που της έδωσε για να το συμπεριλάβει στο άλμπουμ που ετοιμάζει.

«Γνωριστήκαμε πριν από χρόνια, όταν σε ένα τηλεοπτικό περιοδικό της εποχής πολιτικοί έπαιρναν συνέντευξη από καλλιτέχνες και το αντίστροφο. Εμένα, λοιπόν, μου πήρε συνέντευξη ο Θεόδωρος Κατσανέβας και από τότε κάναμε παρέα» αναφέρει η ηθοποιός.

Μπαλάντα

«Πρόσφατα, πάνω στην κουβέντα που είχαμε για το maxi single που ετοιμάζω με την εταιρία VMI, μου έκανε την πρόταση να μελοποιήσει τους στίχους μου σε ένα από τα κομμάτια, που είναι μπαλάντα και έχει τίτλο “Στην έρημο αυτή”. Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα το αγάπησα» μας εξηγεί η «ωραία Ελένη» της τέχνης και αναφέρεται και στους υπόλοιπους συνεργάτες της: «Δεν είναι όμως ο μόνος που μου έχει γράψει μουσική, αφού στίχους μου έχει μελοποιήσει και ο Παύλος Καρποδίνης. Ενα από τα τραγούδια μου που ήδη κυκλοφορεί -“Το ανεξήγητο”- είναι του Ανδρέα Λάμπρου και του Γιάννη Μανιού, ενώ στο cd θα υπάρχει και ένα κομμάτι του Ανδρέα Κομπόση».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θεόδωρος Κατσανέβας ασχολείται με τη μουσική! Το 2014, με το αντιμνημονιακό κομμάτι «Σήκω, υπναρά μου εσύ», το οποίο έγραψε και τραγούδησε ο ίδιος, δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο, καθώς ελάχιστοι γνώριζαν ότι στα νεανικά χρόνια του υπήρξε μουσικός και τραγουδιστής σε θρυλικές μπουάτ της Πλάκας. Μιλώντας τότε στην «Espresso», ο πρώην γαμπρός του Ανδρέα Παπανδρέου είχε αποκαλύψει: «Από τα νιάτα μου ασχολήθηκα με την πολιτική, αλλά ταυτόχρονα ήμουν και επαγγελματίας μουσικός. Επαιζα σε μπουάτ στην Πλάκα με τον Χατζή, τον Παπακωνσταντίνου και άλλους καλλιτέχνες. Ακόμη και στο Λονδίνο, όταν ήμουν φοιτητής, έπαιζα κιθάρα σε ένα τοπικό ελληνικό κέντρο κι έβγαζα το χαρτζιλίκι μου».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα