Θέμης Γεωργαντάς: Το μήνυμα που έστειλε στην Ράνια Θρασκιά μετά τον χαρακτηρισμό ”ζωντοχήρα”

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Dot βρέθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για τον on air χαρακτηρισμό ”ζωντοχήρες”, την αντίδραση της Ράνιας Θρασκιά και την ”συμφιλίωση”.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ούτε κι εγώ ξέρω πως το ξεστόμισα, αλλά, για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, ήθελα να το κάνω μια εβδομάδα πριν! Αυτό πρώτη φορά το λέω. Έβλεπα backstage την Φαίη και την Ράνια που έβγαζαν γραμμές στον

αέρα και έδιναν συμβουλές και λέω “Παναγία μου είναι και οι δύο χωρισμένες” και δεν άντεχα, ήθελα να ουρλιάξω. Ε και την ώρα που βγήκα, μου ήρθε και το είπα!» και συνέχισε: «Νομίζω ότι η Ράνια βγήκε για λίγο από αυτό τον κόσμο και επέστρεψε μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Η Φαίη πιστεύω ότι ήθελε να ουρλιάξει από το γέλιο, αλλά το κράτησε σε ένα επίπεδο».

Και αποκάλυψε πως μετά το περιστατικό μίλησε με τη Ράνια, αφού πήρε την πρωτοβουλία και της έστειλε μήνυμα: «Με την Ράνια μιλήσαμε μετά στο τηλέφωνο. Της έστειλα ένα μήνυμα “πότε θα πάμε για φαγητό;” και μου απαντάει “αν αυτή είναι η συγγνώμη σου, δεκτή”» και κατέληξε λέγοντας: «Δε θα τολμούσα να το κάνω σε δύο ανθρώπους που δεν ξέρω. Η Ράνια απλώς ήταν πιο απροετοίμαστη. Μετά έκανε και χιούμορ ότι έχει δικαστική εντολή να μην την πλησιάζω».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό: Η Άννα Μαρία Βέλλη μιλάει για το ξαφνικό κόψιμο του Rodeo – VIDEO

Keywords
Τυχαία Θέματα