Μοντέλο του «Playboy» χάζεψε τους Μυκονιάτες

SHOWBIZ«Κανονιές» στη ΜύκονοΜοντέλο του «Playboy» χάζεψε τους ΜυκονιάτεςΤρίτη, Αύγουστος 14, 2018 - 15:03

❱❱ Η «φρεγάτα» του «Playboy» Λέξι Στίβενς έσκασε στο «πριγκιπάτο» με δύο φίλες της και ο αντρικός πληθυσμός έχασε τη λαλιά του

Το «θωρηκτό» του «Playboy» επέστρεψε στη Μύκονο! Ετσι αποκαλούν κατά καιρούς τη Λέξι Στίβενς τα μέσα ενημέρωσης στον τόπο της μόνιμης κατοικίας της, τη μακρινή Αυστραλία. Αν κρίνουμε από τα «κανόνια» της, που τα μοστράρει με κάθε ευκαιρία σε παραλίες και πισίνες, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι μόνο τυχαίος δεν είναι ο εν λόγω χαρακτηρισμός.

Το πληθωρικό «κουνελάκι» είχε κάνει διακοπές στο νησί των ανέμων και στις αρχές του περασμένου Ιουνίου. Φαίνεται όμως ότι δεν χόρτασε κι έτσι πριν από λίγες μέρες η σεξοβόμβα... έσκασε πάλι μύτη στο αγαπημένο της στέκι, το Super Paradise. Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε μαζί με δύο επίσης πληθωρικές φίλες της να απολαμβάνει το ποτό της μετά μουσικής. Οπως ήταν επόμενο, στη θέα τους έγινε χαμός, καθώς οι θανατηφόρες καμπύλες τους -και όχι μόνο- τράβηξαν σαν μαγνήτης τα βλέμματα των αντρών που έτυχε να διασκεδάζουν εκεί. Με άλλα λόγια, με το που είδαν τη Λέξι δεν κατάφεραν να αρθρώσουν... λέξη!

Φυσικά, το μοντέλο (με καταγωγή από τον Λίβανο και τη Γερμανία) δεν ξεχνά και τους 130.000 followers του, ανεβάζοντας καθημερινά στον λογαριασμό του sexy στιγμιότυπα από το κυκλαδίτικο νησί, στα οποία πρωταγωνιστούν τα εντυπωσιακά οπίσθιά του και βέβαια τα «κανόνια» του μπούστου του, για τα οποία έχει γίνει διάσημο και αποθεώνεται σε κάθε ανάρτησή του από τους ένθερμους θαυμαστές του. Σημειώνεται πως η καριέρα της Λέξι Στίβενς πήρε την ανιούσα όταν έβγαλε τα ρούχα της ποζάροντας για το «Playboy» της Αυστραλίας, όπου ζει μόνιμα, καθώς και άλλα αντρικά περιοδικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα