Μήνυμα Περέιρα στον Περαία!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΜήνυμα Περέιρα στον Περαία!Πέμπτη, Ιανουάριος 15, 2015 - 17:24

ΠΑΟΚ από ατσάλι! Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 37', αν και απείλησε να αποχωρήσει από το γήπεδο (!), αν και απειλήθηκε στο φινάλε με πέναλτι, πέτυχε με το σπαθί του στη Μυτιλήνη παλικαρίσια ανατροπή (1-2), στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα προς τον Πειραιά

πως ο ΠΑΟΚ έιναι ακόμη ζωντανός στην υπόθεση «τίτλος».


Η Καλλονή προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 7', με μακρινό σουτ του Καλτσά και καθυστερημένη αντίδραση του Ιτάνζ. Ηταν το σημείο που έδωσε το σύνθημα της καθολικής υπεροχής του ΠΑΟΚ, που πήρε την πρωτοβουλία, έφτασε σε θέση βολής κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Αθανασιάδη.
Η φάση που έβαλε όμως φωτιά στο παιχνίδι και τα έφερε όλα...τούμπα έγινε στο 37'. Ο Κάτσε ανακόπηκε με φάουλ έξω από την περιοχή, ο Μήτσιος, αν και μπροστά στα μάτια του, το αγνόησε επιδεικτικά, ο νεαρός Αλβανός τον έβρισε και είδε αμέσως την κόκκινη κάρτα.


Στη θέα της ο πάγκος του ΠΑΟΚ πετάχτηκε στον αέρα. Εκτός εαυτού, ο Αγγελος Αναστασιάδης ζήτησε με έντονες χειρονομίες η ομάδα να αποχωρήσει. «Πάμε να φύγουμε...» φώναξε κουνώντας χαρακτηριστικά τα χέρια του. Ολοι τον ακολούθησαν, οι αναπληρωματικοί σηκώθηκαν από τη θέση τους, οι περισσότεροι κινήθηκαν προς τα αποδυτήρια, αλλά υπήρχε κάποιος που τον άρπαξε από το μανίκι. Ηταν ο στενός του συνεργάτης, γυμναστής τερματοφυλάκων, Απόστολος Τερζής. «Πού πάς; Γυρίστε πίσω...» είπε και τον τράνταξε.
Ηταν η στιγμή που ο 61χρονος προπονητής κοντοστάθηκε, το σκέφτηκε και τους κάλεσε όλους να γυρίσουν πίσω.
Πεισμωμένος, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, κατάφερε μέσα σε 8' (50'-58') να πετύχει την ανατροπή, με δύο γκολ του Μακ, ενώ στο 81' ο Ιτάνζ απέκρουσε πέναλτι του Μανούσου, ρίχνοντας τα γράμματα του τέλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα