Μια «απαράδεκτη» συνάντηση στο στούντιο είκοσι χρόνια μετά!

TV GOSSIPΜια «απαράδεκτη» συνάντηση στο στούντιο είκοσι χρόνια μετά! Πέμπτη, Ιανουάριος 15, 2015 - 17:22

Πέρασαν περίπου 20 χρόνια και οι «Απαράδεκτοι» Σπύρος Παπαδόπουλος και Δήμητρα Παπαδοπούλου συναντιούνται αύριο Παρασκευή, στις 21.00, ξανά στο πλατό, αυτήν τη φορά του Alpha, στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι «Ακου τι είπαν βραδιάτικα!». Οι δύο γνωστοί πρωταγωνιστές, που αγαπήθηκαν από το κοινό ως τηλεοπτικό ζευγάρι στη θρυλική σειρά του Mega,

θα εμφανιστούν ως... αντίπαλοι με στόχο τη νίκη της ομάδας τους. Και μπορεί να έχουν περάσει ατέλειωτες ώρες στα στούντιο των «Απαράδεκτων», ωστόσο σε αυτή την αναμέτρηση κάνουν ότι δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλον! Το κοινό ξεσπάει σε χειροκροτήματα και το παιχνίδι είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Για τον Σπύρο Παπαδόπουλο αυτή η αναμέτρηση έχει άλλη μία συναισθηματική παράμετρο, αφού καλείται να γίνει διαγωνιζόμενος στο παιχνίδι που παρουσίαζε πριν από 16 χρόνια, με τον τίτλο -τότε- «Κόντρα πλακέ».


Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και οι Αγαμοι Θύται, δηλαδή οι Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Γιώργος Χατζής (για τους οποίους γράφει φέτος τα κείμενα) αποτελούν τη μία ομάδα, ενώ απέναντί τους έχουν τον Σπύρο με τους συνεργάτες του στη θεατρική παράσταση «Μου λες αλήθεια;», τους Τάκη Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα, Στέλιο Πέτσο και Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Οι δύο ομάδες καλούνται να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις του κοινού σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, ώστε να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 5.000 ευρώ και να το προσφέρουν σε κάποιο σωματείο ή ίδρυμα.


Οπως μάθαμε, το γύρισμα του συγκεκριμένου επεισοδίου ήταν από τα πιο απολαυστικά, αφού οι guests δεν άφησαν τίποτε όρθιο! Μάλιστα στην ερώτηση του Χρήστου Φερεντίνου «Τι θα κάνατε αν ερχόταν η συντέλεια του κόσμου», ο Σπύρος Παπαδόπουλος απάντησε πως θα τα έσπαγε όλα, ενώ ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είπε πως θα περνούσε τις τελευταίες του στιγμές με τον έρωτά του, δείχνοντας τον... Δημήτρη Σταρόβα! Ο τελευταίος, πάντως, ως φανατικός τηλεθεατής του παιχνιδιού εξήγησε από την αρχή τους κανόνες σε όλους, ενώ κράτησε τη στρατηγική μόνο για τα μέλη της ομάδας του.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα