Μια 19χρονη «Μπάρμπι» που ξαφρίζει golden boys

ΚΟΣΜΟΣΜια 19χρονη «Μπάρμπι» που ξαφρίζει golden boysΠέμπτη, Φεβρουάριος 11, 2016 - 17:21

Πλούσιο ποινικό μητρώο έχει καταφέρει να αποκτήσει στα 19 της χρόνια η σέξι ξανθιά Αλεξάντρα Μαρτίνεζ, που κατηγορείται για έκτη φορά ότι ξάφρισε άντρα υψηλού οικονομικού και κοινωνικού προφίλ. Αυτή τη φορά θύμα της κοπέλας, που έχει αγαπημένο μότο το σλόγκαν «Αγάπα τον εαυτό σου ώστε να μη χρειάζεται να το κάνει άλλος», ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της JP Morgan.

Επεισε

τον 31χρονο Μάικλ Μπριζ να την πάρει μαζί του στο αξίας 1.800.000 δολαρίων διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 19χρονη περίμενε να αποκοιμηθεί ο Μπριζ και γύρω στις 3.00 τα ξημερώματα άρπαξε τρία ρολόγια του (Rolex, Panerai και Tag Heuer), χρυσά κολιέ, ένα δαχτυλίδι, ένα iPad, ρούχα, δύο πιστωτικές και 1.000 δολάρια σε ρευστό, και εξαφανίστηκε.

Ναρκώνει τα θύματα

Η ξανθιά νεαρή γυναίκα, που συνηθίζει να ρίχνει τα δίχτυα της γοητείας της σε πλούσιους άνδρες, τους οποίους ναρκώνει και στη συνέχεια «μαδάει» από τιμαλφή αλλά και από χρήματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Post», την περασμένη Πέμπτη η Μαρτίνεζ βρέθηκε πάλι σε αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκε για δύο ημέρες. Αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 40.000 δολαρίων και περιμένει τη δίκη της.

H Μαρτίνεζ συνελήφθη πρώτη φορά στις 22 Ιουλίου του 2015, όταν έκλεψε το πορτοφόλι ενός άνδρα στο wine bar Gotttino. Τον ίδιο μήνα έκλεψε ένα Rolex από τον άνδρα με τον οποίο είχε βγει όταν αυτός ήταν στο μπάνιο, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα φέρεται ότι ξάφρισε στο πολυτελές ξενοδοχείο «Ritz Carlton» τον Πρινς Ρον Ζόλνταν, γιο του ιδρυτή της εταιρίας Phantom Fireworks.

Keywords
Τυχαία Θέματα
19χρονη Μπάρμπι,19chroni barbi