«Ρατσίστρια» η Μπιγιονσέ!

ΚΟΣΜΟΣ«Ρατσίστρια» η Μπιγιονσέ!Πέμπτη, Φεβρουάριος 11, 2016 - 16:40

Τα χορευτικά της Μπιγιονσέ συνήθως προκαλούν στους άνδρες αυξημένο ενδιαφέρον και υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Μετά το βαριάς σημειολογίας χορευτικό της στο Super Βowl όμως, μέσω του οποίου ήθελε να περάσει μήνυμα κατά της αστυνομικής βίας σε βάρος των μαύρων, η Μπιγιονσέ θα προκαλέσει και μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

«Πιστεύω πως είναι εξοργιστικό

ότι χρησιμοποίησε αυτήν την εκδήλωση ως ευκαιρία για να επιτεθεί στους αστυνομικούς, ανθρώπους που την προστατεύουν και μας προστατεύουν» δήλωσε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι. Ο γερουσιαστής Πίτερ Κινγκ υποστήριξε, δε, ότι η Αμερικανική Εθνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θα έπρεπε να έχει ακυρώσει την εμφάνισή της. «Βρήκα όλο το σόου απαράδεκτο! Εκθείαζε τους Μαύρους Πάνθηρες, μια τρομοκρατική οργάνωση που είχε σκοτώσει αστυνομικούς τις δεκαετίες του '60 και του '70» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ηδη υπάρχει κάλεσμα για διαμαρτυρία κατά του σόου της Μπιγιονσέ την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, έξω από τα κεντρικά της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στη Νέα Υόρκη.

«Αισθανθήκατε προσβεβλημένος ως Αμερικανός από το ρατσιστικό σόου της Μπιγιονσέ στο Super Βowl; Συμφωνείτε ότι ήταν ένα χαστούκι για τις δυνάμεις επιβολής του νόμου; Συμφωνείτε ότι οι Μαύροι Πάνθηρες ήταν/είναι μια ομάδα που προωθεί το μίσος και δεν θα πρέπει να δοξάζεται; Ελάτε να ενωθούμε όλοι μαζί. Ας πούμε στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ότι δεν θέλουμε κηρύγματα μίσους και ρατσισμού στο Super Βowl ποτέ πια» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα Event Brite.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρατσίστρια, Μπιγιονσέ,ratsistria, bigionse