Εκτός ομάδας έθεσε τον Παππά ο Τζόρτζεβιτς!

Η ανετοιμότητα και τα λίγα περιττά κιλά που απέκτησε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του είναι ο ένας λόγος.

Ο άλλος έχει να κάνει με πειθαρχικά παραπτώματα, στα οποία κατηγορείται από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ότι υπέπεσε όλο αυτό το διάστημα ο Νίκος Παππάς. Παραπτώματα που οδήγησαν στην απόφαση του προπονητή του Παναθηναϊκού να θέσει τον παίκτη του στο περιθώριο.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού

υποχρεώθηκε έτσι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μέχρι… νεωτέρας.

Ο Παππάς δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Τσεντεβίτα, ήταν εκτός 12άδας στον αγώνα με τον Κολοσσό και φυσικά δεν υπολογίζεται για το κρίσιμο αυριανό αγώνα με την Εφές στο ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου ο Παναθηναϊκός να είναι ακόμη πιο γεμάτος στην περιφέρεια προχώρησε και στην απόκτηση του Έλιοτ Ουίλιαμς. Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Παππά από τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ομάδα με τον Τζόρτζεβιτς στον πάγκο, αν δεν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του προπονητή του.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο παρά να αποδεχθεί την απόφαση του Τζόρτζεβιτς. Παρότι είναι γνωστό σε όλους ότι το αφεντικό της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχει τρελή αδυναμία στον 25χρονο παίκτη.

Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι ο Παππάς «δεν τέθηκε εκτός ομάδας, ούτε κάποιος τον έθεσε εκτός», αλλά πως «για την δική του προστασία αλλά και της ομάδας», ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μέχρι να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν από τον τραυματισμό του. Επιβεβαιώνουν πλήρως ωστόσο ότι ο παίκτης τέθηκε στα «πιτς», ακολουθώντας ατομικές προπονήσεις...

The post Εκτός ομάδας έθεσε τον Παππά ο Τζόρτζεβιτς! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκτός, Παππά, Τζόρτζεβιτς,ektos, pappa, tzortzevits