«Μέλια», χιούμορ και στην κορυφή «Game of thrones»

ΚΟΣΜΟΣ«Μέλια», χιούμορ και στην κορυφή «Game of thrones»Τρίτη, Σεπτέμβριος 20, 2016 - 17:22

Σε βραδιά των ρεκόρ εξελίχθηκε η τελετή απονομής των «τηλεοπτικών Οσκαρ» στο Λος Αντζελες. Την παράσταση στα βραβεία Emmy για το 2016 έκλεψαν οι τηλεοπτικές σειρές «Game of thrones», «Veep» και «The People v. O.J. Simpson», αλλά και η ηθοποιός Τζούλια Λούις-Ντρέιφους, η οποία έγραψε ιστορία.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Με τα τρία αγαλματίδια που κέρδισε το

βράδυ της Κυριακής και τα εννέα βραβεία στις τεχνικές κατηγορίες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου στα Creative Arts Emmys, το «Game of thrones» έγινε η τηλεοπτική σειρά με τα περισσότερα βραβεία Emmy στην Ιστορία. Συνολικά έφτασε τα 38, ξεπερνώντας κατά ένα το «Frasier». Απέσπασε επίσης το σημαντικότερο βραβείο της βραδιάς, αυτό της καλύτερης δραματικής σειράς. Αυτοί που απογοητεύτηκαν είναι οι ηθοποιοί της σειράς, οι οποίοι δεν έλαβαν ούτε ένα βραβείο.

Το «Veep» κέρδισε δεύτερη συνεχή χρονιά το βραβείο καλύτερης κωμικής σειράς, με την πρωταγωνίστριά του Τζούλια Λούις-Ντρέιφους να κάνει ρεκόρ βραβείων. Κέρδισε για έκτη φορά στην καριέρα της ως καλύτερη κωμική ηθοποιός, ενώ συνολικά έχει λάβει εννέα βραβεία σε διάφορες κατηγορίες.

Πρωταγωνιστές

Το «The People v. O.J. Simpson» βραβεύτηκε ως καλύτερη μίνι σειρά, ενώ βραβείο κέρδισαν για τις ερμηνείες τους και οι πρωταγωνιστές του Κόρτνεϊ Βανς και Σάρα Πόλσον.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Τζίμι Κίμελ, ο οποίος κατάφερε να παγώσει την αίθουσα με σχόλιό του κατά την έναρξη. Νομίζοντας ότι θα έκανε πλάκα, ανακοίνωσε ότι στη σκηνή θα ανέβαινε ο Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς. Ακολούθησε σιωπή αμηχανίας, με την Τίνα Φέι να μένει με το στόμα ανοιχτό.

Η βραδιά είχε και μπόλικη «αγάπη», με τον Ματ Λε Μπλανκ να έχει «καυτή» συζήτηση σε ζωντανή σύνδεση με την Εμίλια Κλαρκ, κάνοντας αναφορά στις γυμνές σκηνές της στο «Game of thrones».

Ο Τομ Χίντλστον φλέρταρε με την Πριγιάνκα Τσόπρα, όπως αποκάλυψε το Ε!, ενώ η Σάρα Πόλσον έστειλε μέσω τηλεοπτικής κάμερας μήνυμα στην 73χρονη σύντροφό της Χόλαντ Τέιλορ ότι την αγαπάει.

Keywords
Τυχαία Θέματα