Αλλος Αγάθωνας χωρίς μουστάκι!

SHOWBIZΠΡΙΝ + ΜΕΤΑΑλλος Αγάθωνας χωρίς μουστάκι!Τρίτη, Σεπτέμβριος 20, 2016 - 14:30

Αγάθωνας Ιακωβίδης χωρίς το τσιγκελωτό μουστάκι είναι σαν να λέμε η Eurovision του 2013 δίχως το «Alcohol is free».

Ο συμπαθής ρεμπέτης, που έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη μέσα από την εναλλακτική συμμετοχή του στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού με το συγκρότημα Koza Mostra,

ξυρίστηκε κόντρα κι έχει γίνει πλέον... άλλος άνθρωπος!

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο καλλιτέχνης πέρασε την είσοδο του μουσικού μεζεδοπωλείου Αγιονέρι, στο Μπουρνάζι, όπου θα αρχίσει οσονούπω live εμφανίσεις. Εκεί κάποιος fan του τον φωτογράφισε και η εικόνα με το καινούργιο look του διοχετεύθηκε στα social media, κάνοντας μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο τον γύρο του διαδικτύου.

Εμφανώς αδυνατισμένος και χωρίς μουστάκι, ο Αγάθωνας Ιακωβίδης δεν θυμίζει πολύ πια τον ρεμπέτη που είχε βγει στη σκηνή της Eurovision τραγουδώντας «Μας βρήκε η τρικυμία, μέσα στην Εγνατία, μποφόρια μας τραβάνε στ' ανοιχτά».

Η σύζυγός του

Οι πληροφορίες, πάντως, που θέλουν τη συνταξιούχο αρχιτεκτόνισσα σύζυγό του Εριφύλη να τον έβαλε να ξυρίσει το τσιγκελωτό μουστάκι του ελέγχονται ξανά ως ανακριβείς. Αλλωστε εκείνη με μουστάκι τον γνώρισε και τον ερωτεύτηκε, την εποχή που ήταν ακόμη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Είναι γεγονός πάντως ότι το καινούργιο look του Αγάθωνα Ιακωβίδη ξένισε αρκετούς από τους fans του, οι οποίοι τον είχαν συνηθίσει με το... σήμα κατατεθέν του.

Keywords
Τυχαία Θέματα