Μεγαλώνει η αγωνία για τον άτυχο Τομ

Χωρίς να έχουν πάψει λεπτό να πιστεύουν στο θαύμα, οι γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα είναι αποφασισμένοι να στείλουν όλες τις ιατρικές εξετάσεις του παιδιού τους στην Αμερική, προκειμένου να πάρουν και μια δεύτερη γνώμη σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Οι ίδιοι πιστεύουν πως οι γιατροί εκεί ίσως καταφέρουν να τους δώσουν σύντομα τις απαντήσεις που όλες αυτές τις ημέρες αναζητούν και ελπίζουν να ακούσουν για το αγαπημένο τους παιδί.

Ο νεαρός ηθοποιός που εξακολουθεί

να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ φαίνεται να είναι αποφασισμένος να μην το βάλει εύκολα κάτω και να παλέψει, όπως κάνει τόσα χρόνια στους πυγμαχικούς αγώνες στους οποίους έχει συμμετάσχει και στους οποίους αρκετές φορές έχει αναδειχτεί νικητής. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή ακόμα και μετά από τόσα 24ωρα, ενώ πλέον η οικογένειά του ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα. Από την άλλη, οι θεράποντες ιατροί του εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι και συνεχίζουν να του χορηγούν κανονικά την προβλεπόμενη φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 26χρονος ηθοποιός κατά τη χθεσινή ημέρα δεν υποβλήθηκε σε καμία ιατρική εξέταση, αφού οι γιατροί του έκριναν σκόπιμο να μην ταλαιπωρήσουν επιπλέον τον οργανισμό του μετά την αξονική τομογραφία που πραγματοποίησαν. «Η κατάσταση της υγείας του Τόμας παραμένει σταθερά κρίσιμη. Από τη χθεσινή επιβάρυνση της υγείας του μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία απολύτως αλλαγή» ανέφερε σε δηλώσεις του ο θείος του 26χρονου ηθοποιού, Γιώργος Πρωτόπαπας. «Είμαστε ανάμεσα στην αναμονή και σε ένα θαύμα... Φέραμε και άλλους γιατρούς να τον εξετάσουν και θα έρθουν και από το εξωτερικό, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δυστυχώς, η βλάβη που προκάλεσε το σφοδρό χτύπημα στον εγκέφαλό του είναι πολύ μεγάλη. Εξωτερικά δεν έχει κακώσεις, αλλά εσωτερικά είναι σαν να εξερράγη ο εγκέφαλός του. Οι επόμενες τρεις μέρες είναι πολύ κρίσιμες. Περιμένουμε και ευχόμαστε τα καλύτερα» εξήγησε ο Γιώργος Πρωτόπαπας, ο οποίος φυσικά βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας του ηθοποιού.

Οι κάμερες θα «πουν» όλη την αλήθεια

Το υλικό από τις κάμερες της Αττικής Οδού και τις εξετάσεις που έγιναν στον οδηγό του βαν διερευνούν με μεγάλη προσοχή οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για το τροχαίο που συνέβη το πρωί της Κυριακής και το οποίο είχε αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Τόμας Πρωτόπαπα. Οπως ισχυρίστηκε ο οδηγός του βαν της Αττικής Οδού στην κατάθεσή του, λόγω του δυνατού ήλιου ο οποίος τον τύφλωνε δεν είδε το σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με σφοδρότητα το δεξί μέρος του βαν την αριστερή πλευρά του Smart.Ο ένας αερόσακος από το μικρό αυτοκίνητο άνοιξε, ενώ το γεγονός ότι το παρμπρίζ από το Smart δεν ήταν σπασμένο ενισχύει την εκδοχή ότι ο Τόμας Πρωτόπαπας φορούσε ζώνη ασφαλείας, καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο νεαρός θα χτυπούσε το κεφάλι του στο τζάμι. Σύμφωνα με κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα στην Τροχαία Αττικής Οδού ο οποίος ακολουθούσε το βαν και είδε όλο το σκηνικό, το όχημα έπεσε με δύναμη πάνω στο μαύρο Smart χωρίς να κόψει ταχύτητα, γεγονός που σημαίνει ότι ο οδηγός δεν είδε το σταθμευμένο Ι.Χ. του ηθοποιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα