H Suite Blanco παρουσιάζει την ανοιξιάτικη συλλογή της γεμάτη χρώμα (βίντεο)

Πάντα στις πιο οικονομικές τιμές με πρωταγωνίστρια την Anne Vyalitsyna

To καλοκαίρι πλησιάζει και η συλλογή της SUITEBLANCO για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2013 ζωντανεύει και μας παρουσιάζει την πιο φωτεινή πλευρά της.

Σχεδιασμένη για τις σύγχρονες και αυθόρμητες γυναίκες, η νέα συλλογή έχει στόχο να τις κάνει να νιώσουν άνετες και ανέμελες τώρα

που το καλοκαίρι πλησιάζει. Καινούρια χρώματα προστίθενται στη χρωματική παλέτα και μας μεταφέρουν ομαλά από τα γλυκά παστέλ στα έντονα φλούο. Ανάμεσα στα ριγέ και τα floral μοτίβα, ξεχωρίζουν τα μονόχρωμα ρούχα σε έντονο κοραλλί, αλλά και στις διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε: από το ανοικτό γαλάζιο του ουρανού μέχρι το λουλακί ή το σκούρο μπλε του ωκεανού και το πράσινο των εσπεριδοειδών.

Τα φορέματα κυριαρχούν σε αυτή την συλλογή και διαθέτουν πρωτότυπες ασυμμετρίες, όγκους και ντραπέ. Αλλά και τα πουκάμισα όπως και τα top έρχονται αυτή τη σεζόν σε ξεχωριστά σχέδια, όπως τα ρομαντικά βολάν και οι μοντέρνες χρωματιστές ρίγες. Κυριαρχεί το micro-top trend και παρουσιάζει διάφορα σχέδια για τις πιο τολμηρές γυναίκες. Για να συνδυάσετε τα πουκάμισα και τα tops σας δεν έχετε πάρα να επιλέξετε καλοκαιρινά βαμβακερά jeans, σορτς ή μίνι φούστες.

Τα κεντήματα και τα appliqué στοιχεία παίζουν σημαντικό ρόλο σε μια γραμμή που δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια και στον προσεκτικό σχεδιασμό. Αξεσουάρ όπως οι τσάντες και τα κοσμήματα, συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του χρώματος και είναι εξίσου δελεαστικά όσο και τα ρούχα. Δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης και τις φωτογραφίες στην pghoto gallery.

Keywords
Τυχαία Θέματα