Με ναρκομανείς συζούσε η «Λόις» του Superman

ΚΟΣΜΟΣΜε ναρκομανείς συζούσε η «Λόις» του SupermanΠέμπτη, Μάιος 24, 2018 - 17:19

❱❱ Θύμα των καλών της προθέσεων είχε πέσει τους τελευταίους μήνες της ζωής της η κινηματογραφική Λόις Λέιν.

Η πρωταγωνίστρια των ταινιών «Superman» Μάργκο Κίντερ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την περασμένη εβδομάδα, ζούσε έναν εφιάλτη το τελευταίο διάστημα, καθώς -όπως αποκάλυψαν στην «Daily Mail» στενοί της φίλοι- είχαν κάνει κατάληψη στο σπίτι της στο Λίβινγκστον ναρκομανείς, τους οποίους εκείνη προσπαθούσε να φέρει στον ίσιο δρόμο.

Τα άτομα αυτά όχι μόνο δεν είχαν

την παραμικρή διάθεση να αλλάξουν ζωή, αλλά είχαν μετατρέψει το υπόγειο του σπιτιού της σε εργαστήριο παρασκευής μεθαμφεταμινών, ενώ έκλεβαν συστηματικά από εκείνη φάρμακα και αντικείμενα μεγάλης αξίας.

«Πήραν τα κοσμήματά της, τα ασημικά της, οτιδήποτε μπορούσαν να βάλουν στο χέρι. Η ίδια δεν είχε συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε. Δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί έρχονταν όλα αυτά τα αυτοκίνητα παράξενες ώρες της ημέρας και της νύχτας στο σπίτι της» λέει η Λουίζα Γουίλκοξ, στενή φίλη της Κίντερ τα τελευταία 30 χρόνια.

Ενας άλλος φίλος της, ο Νταγκ Πίκοκ, υποστηρίζει ότι, εκτός από χρόνια προβλήματα υγείας που είχε, η Κίντερ αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού. «Από όσα άκουσα, πέθανε στον ύπνο της έπειτα από ένα δυνατό μεθύσι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα