Μπουνιά από το δεξί χέρι του... Τραμπ

20:43 9/2/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΜπουνιά από το δεξί χέρι του... ΤραμπΠαρασκευή, Φεβρουάριος 9, 2018 - 20:43

❱❱ Συνεργάτης του πλανητάρχη τα... βρόντηξε ύστερα από καταγγελίες πρώην συζύγων του για βίαιη συμπεριφορά

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Απόπειρα πνιγμού και ξυλοδαρμό από τον στενό συνεργάτη του Ντόναλντ Τραμπ, που τα έφτιαξε με την πολυσυζητημένη διευθύντρια Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Χόουπ Χικς, κατήγγειλαν δύο πρώην σύζυγοί του, οδηγώντας τον σε παραίτηση. Ο πρώην -πλέον- διευθυντής του

προσωπικού του Λευκού Οίκου Ρομπ Πόρτερ αναγκάστηκε να λάβει αυτήν την απόφαση όταν, παρά την αρχική στήριξη, ένας ένας οι ανώτεροί του άρχισαν να τον εγκαταλείπουν υπό το βάρος των αποκαλύψεων.

Η Κόλμπι Χόλντερνες -η πρώτη σύζυγός του- κατήγγειλε μιλώντας στην «Daily Mail» ότι ο Πόρτερ, τον οποίο γνώρισε το 2000 σε εκκλησία μορμόνων, έγινε πρώτη φορά βίαιος στο ταξίδι του μέλιτος. «Με πετούσε στο κρεβάτι, έπεφτε πάνω μου με όλο του το βάρος και με ακινητοποιούσε με το γόνατο ή τον αγκώνα, βγάζοντας θυμό» είπε, προσθέτοντας ότι γινόταν όλο και πιο βίαιος, μέχρι που μια φορά προσπάθησε να την πνίξει. Αλλη φορά φέρεται ότι τη γρονθοκόπησε, και μάλιστα η Χόλντερνες δημοσίευσε φωτογραφίες με μαυρισμένο μάτι, υποστηρίζοντας ότι τραβήχτηκαν μετά το συμβάν. Η δεύτερη σύζυγος του Πόρτερ κατήγγειλε ότι σε ένα περιστατικό την έβγαλε με τη βία γυμνή και βρεγμένη από την ντουσιέρα.

Ο Πόρτερ αρνήθηκε κατηγορηματικά τα λεγόμενα των συζύγων του, ενώ υποστήριξε ότι η Χόλντερνες δεν λέει την αλήθεια για το τι πραγματικά προκάλεσε το μαυρισμένο μάτι στις φωτογραφίες που δημοσίευσε. Ο 40χρονος θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους «παίκτες» στον κύκλο του Αμερικανού προέδρου και, όπως αναφέρει το Associated Press, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις προετοιμασίες για την ομιλία του Τραμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Μετά τις καταγγελίες οι ανώτεροί του τον στήριξαν, ωστόσο η δημοσίευση των φωτογραφιών τούς έκανε να αλλάξουν στάση. Μόλις πριν από μία εβδομάδα ο Πόρτερ είχε απασχολήσει ξανά τα μέσα ενημέρωσης, όταν αποκαλύφθηκε ο δεσμός του με τη Χικς, στενή φίλη της Ιβάνκα Τραμπ, για την οποία διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως η «Bild» είχαν υποστηρίξει νωρίτερα ότι ήταν ερωμένη του Ντόναλντ Τραμπ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα