Πανικός από «ντανίτσες» και στον θεσσαλικό κάμπο!

SHOWBIZΠανικός από «ντανίτσες» και στον θεσσαλικό κάμπο!Σάββατο, Απρίλιος 20, 2019 - 15:00

❱❱ Χαμός στη Λάρισα με την άφιξη του Γιώργου Αγγελόπουλου! Ξεσηκωμός στα χωριά του θεσσαλικού κάμπου...

... υστερία, αντάρα, σπρωξίματα, φωνές και ατέλειωτες ουρές από θαυμάστριες που περίμεναν καρτερικά τον Ντάνο για ένα αυτόγραφο, μία ματιά του, μία selfie!

Το αδιαχώρητο προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου

ο πρώην «Survivor» παρουσίασε το βιβλίο του. Δίπλα του, η επί χρόνια φίλη του Λαρισαία ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος, η εκδότρια Χριστιάνα Χριστοπούλου και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, που μίλησαν με ζεστά λόγια για το «φαινόμενο» Ντάνος. Στο κοινό τα φλας αναβόσβηναν ασταμάτητα, κοριτσάκια σχημάτιζαν καρδούλες με τα χέρια τους, ενώ οι θαυμάστριες κρέμονταν από τα χείλη του, μη πιστεύοντας πως βρίσκονταν τόσο κοντά στο ίνδαλμά τους.

Ο ηθοποιός της σειράς «Τατουάζ», φορώντας λευκό σακάκι και ζαχαρί μπλουζάκι, ήρεμος και ευδιάθετος από τη ζεστή υποδοχή, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά. «Εχω την εντύπωση ότι θα το γνωρίζατε αν είχα σκοπό να ασχοληθώ με την Αυτοδιοίκηση. Είναι τόσο μεγάλες οι υποχρεώσεις μου σε αυτά που κάνω και βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, μια και συζητάμε πράγματα για το μέλλον μου επαγγελματικά. Χωρίς να είναι κάτι ανακοινώσιμο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Θα ασχολιόμουν με το κομμάτι της πολιτικής μόνο αν είχα τον ανάλογο χρόνο και έκρινα ότι έχω κάτι να προσφέρω».

Keywords