Βρετανοί δάσκαλοι το ζευγάρι που σκοτώθηκε με «γουρούνα» στη Σαντορίνη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΒρετανοί δάσκαλοι το ζευγάρι που σκοτώθηκε με «γουρούνα» στη ΣαντορίνηΣάββατο, Απρίλιος 20, 2019 - 15:00

❱❱ Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε νεαρό ζευγάρι Βρετανών δασκάλων, οι οποίοι σκοτώθηκαν στη Σαντορίνη δύο χρόνια μετά τον γάμο τους!

Ο 25χρονος Τόμπι και η συνομήλικη σύζυγός του Μίλι επισκέφτηκαν το ειδυλλιακό νησί των Κυκλάδων για ολιγοήμερες διακοπές και για τις μετακινήσεις τους νοίκιασαν ένα τετράτροχο όχημα, τη γνωστή «γουρούνα». Δυστυχώς, την περασμένη Κυριακή ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε μια επικίνδυνη στροφή και εκείνο έκανε βουτιά θανάτου

σε γκρεμό βάθους 200 μέτρων, μαζί με τους επιβάτες του, οι οποίοι άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun», οι δημοσιογράφοι της οποίας επικαλέστηκαν υπάλληλο του γραφείου που νοίκιασε τη «γουρούνα» στο άτυχο ανδρόγυνο, ο 25χρονος προσπάθησε να κάνει απότομη αναστροφή στη μέση του δρόμου, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Ομως, δεν υπολόγισε καλά, με αποτέλεσμα να βγουν από τον δρόμο και να πέσουν στο κενό, καθώς στην περιοχή δεν υπάρχει προστατευτικό κιγκλίδωμα ή έστω ένας φράκτης που θα μπορούσε να αποτρέψει την πτώση.

Η επιχείρηση για την ανάσυρση των αδικοχαμένων νέων έγινε με δυσκολία από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας, εξαιτίας της γεωμορφολογίας της περιοχής. Στο συγκεκριμένο σημείο, πάντως, έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα, ενώ και πέρυσι έχασε τη ζωή του ακόμα ένας νέος άνθρωπος.

Ο θάνατος των νεαρών δασκάλων βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους τους, οι οποίοι έγραψαν συντετριμμένοι σπαρακτικά μηνύματα στα social media, κάτω από φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί σε παλιές, ευτυχισμένες στιγμές, όπως ο γάμος τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα