Μαμά είμαι εγκληματίας!

COVER STORYΜίλησαν τα κινητά και τα PCs των KILLERS της ΕλένηςΜαμά είμαι εγκληματίας!Πέμπτη, Ιούλιος 11, 2019 - 14:36

❱❱ Ολα όσα έκαναν οι δράστες πριν και μετά τον φόνο της Τοπαλούδη
❱❱ Ποιοι ήταν στο σπίτι του τρόμου και δεν... άκουσαν τίποτα

Σοκάρουν τα στοιχεία από τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, καθώς προκύπτει ότι μετά το μαρτυρικό τέλος στο οποίο την υπέβαλαν εξακολουθούσαν

να σερφάρουν ανενόχλητοι στο διαδίκτυο, παρενοχλώντας άλλες κοπέλες και διασκεδάζοντας με τραγούδια που αναφέρονται σε... εγκληματίες!

«Μama I am a criminal» (δηλαδή, «Μαμά, είμαι εγκληματίας») είναι το κομμάτι που αναζήτησε με κυνισμό στο διαδίκτυο ο 21χρονος Ελληνας κατηγορούμενος, μόλις ένα 24ωρο μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας και ενώ είχε ήδη διαβάσει σε ενημερωτικές ιστοσελίδες για την ανεύρεση του πτώματός της, το οποίο ξεφορτώθηκαν ο ίδιος και ο 19χρονος Αλβανός συγκατηγορούμενός του, πετώντας το στα βράχια στην παραλία της Φώκιας!

Συγκεκριμένα, στις 21.31 το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου 2018 μπήκε σε δύο ιστοσελίδες και διάβασε για τη σορό της κοπέλας που βρέθηκε στη θάλασσα, ενώ μία ώρα αργότερα, στις 22.27, «γκούγκλαρε» το επίμαχο τραγούδι!

Σαν να μην έτρεχε τίποτα

Τον απύθμενο κυνισμό του 21χρονου και την πλήρη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής που στέρησε με τον πιο φρικτό τρόπο αποκαλύπτουν και τα διαδοχικά μηνύματα, αλλά και οι κλήσεις που έκανε μέσω facebook από τον υπολογιστή του σε άλλη κοπέλα με τα αρχικά Α.Χ., μόλις λίγες ώρες μετά το φρικιαστικό έγκλημα!

Χαρακτηριστικός της παρενόχλησης είναι ο διάλογός τους, όταν η κοπέλα τού απάντησε τρεις ημέρες μετά.

A.Χ. σε 21χρονο Ελληνα: Ρε, μη με παίρνεις τηλ. Θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα.

21χρονος Ελληνας: Sorry.

Μάλιστα, όταν η Α.Χ. του «έκοψε τα φτερά» με την απάντησή της, ο ίδιος δεν πτοήθηκε και αναζήτησε άλλες τέσσερις κοπέλες στο facebook!

Τα μηνύματα με φίλους στο κινητό του αποκαλύπτουν πως, ως τη στιγμή της σύλληψής του, ο 21χρονος κατηγορούμενος συνέχιζε κανονικά τη ζωή του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα!

Μάλιστα, φέρεται ότι αντάλλασσε μηνύματα με φίλο του για βόλτες και γυμναστική!

Ταινίες πορνό

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν, επίσης, ότι τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας ο ξαναμμένος 21χρονος αναζήτησε ταινίες πορνό μέσω Google και YouTube.

Οι συγκεκριμένες αναζητήσεις φέρεται ότι έγιναν γύρω στις 2 τα ξημερώματα, όπως προκύπτει από την ανάλυση των στοιχείων που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές.

Από την άρση των στοιχείων στον υπολογιστή του 19χρονου Αλβανού αποκαλύπτεται ότι έγινε φίλος στο facebook με την Ελένη Τοπαλούδη στις 26 Νοεμβρίου 2018, δηλαδή μόλις μία ημέρα πριν από την επίμαχη συνάντηση, που οδήγησε στην άγρια δολοφονία της.

Ο ίδιος φέρεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον Ελληνα μέσω του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ενώ μετά τη δολοφονία μπήκε δύο φορές στο προφίλ της Ελένης Τοπαλούδη!

Οι Αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν τα συγκεκριμένα διαδικτυακά αποτυπώματά του τρεις μήνες μετά τη σύλληψή του, ενώ σε αυτό το διάστημα ο ίδιος (ή ενδεχομένως άλλο πρόσωπο που γνώριζε τους κωδικούς του) μπήκε και βγήκε από τον λογαριασμό του συνολικά 13 φορές.

Αποκαλυπτική είναι και η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε ο πατέρας του 21χρονου Ελληνα στις Αρχές, στην οποία παραδέχτηκε ότι ο γιος του συνάντησε τον 19χρονο Αλβανό πριν από τη σύλληψή τους.

«Ο Αλβανός ήρθε στο σπίτι δυο ημέρες μετά το περιστατικό. Πήγε στο δωμάτιο του γιου μου και ούτε πέντε λεπτά δεν έκατσε μέσα. Οταν τους συνέλαβαν, φαντάστηκα ότι εκείνη την ημέρα ο Αλβανός ήρθε να τσεκάρει αν ο γιος μου είχε πει τίποτα» φέρεται ότι είπε ο πατέρας του 21χρονου, προσθέτοντας ότι ο 19χρονος Αλβανός αποτελούσε κακή επιρροή για τον γιο του.

«Οταν τον γνώρισε, μου ζήταγε συνεχώς χρήματα. Ο γιος μου ήταν ένα παιδί ανώριμο πνευματικά και οι άλλοι το εκμεταλλεύονταν...» φέρεται ότι κατέθεσε.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα