Ελληνικό δαιμόνιο!

ΚΟΣΜΟΣΕλληνικό δαιμόνιο!Πέμπτη, Ιούλιος 11, 2019 - 13:20

❱❱ Χρυσές δουλειές για νεαρό που ραντίζει με λάδι μαυρίσματος από ψεκαστήρα λουομένους στην Καβάλα

Το τέλειο καλοκαιρινό μαύρισμα υπόσχεται ένας νεαρός, ο οποίος κάνει χρυσές δουλειές στην κοσμική παραλία Αμμόλοφοι του Δήμου Παγγαίου, στην Καβάλα, ραντίζοντας τους ενδιαφερομένους με λάδι από... ψεκαστήρα που κουβαλά στην πλάτη του!

Ο δαιμόνιος Θεσσαλονικιός φαίνεται πως ανακάλυψε το νέο προσοδοφόρο καλοκαιρινό επάγγελμα με την πατέντα που εφηύρε,

με σκοπό να ικανοποιήσει άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν γρήγορα... βαθύ μαύρισμα.

Σύμφωνα με το oraiokastro24.gr, ο πρωτοπόρος νεαρός γυρνά από ξαπλώστρα σε ξαπλώστρα μεταφέροντας στην πλάτη έναν ψεκαστήρα γεμάτο λάδι μαυρίσματος και ραντίζει μπροστά και πίσω τους λουομένους αντί του ποσού των 2 ευρώ!

Οπως υποστηρίζει ο... ραντιστής, με αυτόν τον τρόπο το λάδι απλώνεται παντού και κυρίως στην πλάτη, όπου είναι δύσκολο να το βάλει κάποιος χωρίς βοήθεια!

Το λάδι στον ψεκαστήρα το φτιάχνει η αδερφή του, που διατηρεί κατάστημα με μυρωδικά στη Θεσσαλονίκη και το μείγμα περιλαμβάνει καροτέλαιο, καρυδέλαιο και άλλα αιθέρια έλαια, γι' αυτό μυρίζει υπέροχα.

Ωστόσο, όπως τόνισε με ειλικρίνεια ο νεαρός, έχει ένα μειονέκτημα, καθώς δεν προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία!

Ετσι, μετά τους μασέρ, τους πλανόδιους με τα CD, τα βραχιολάκια, τις πετσέτες, τα καπέλα και τα gadgets, πλέον αναμένεται να αναπτυχθεί σιγά σιγά στις παραλίες και το επάγγελμα του... ραντιστή λαδιού. Ελλάς, το μεγαλείο σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα