Ληστές έστησαν μπλόκο σε υπάλληλο ναυτιλιακής μέρα μεσημέρι στο Μαρούσι

19:52 1/3/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΛηστές έστησαν μπλόκο σε υπάλληλο ναυτιλιακής μέρα μεσημέρι στο ΜαρούσιΠαρασκευή, Μάρτιος 1, 2019 - 19:52

❱❱ Ο ένας ένοπλος είχε ντυθεί αστυνομικός και με τον συνεργό του άρπαξε χιλιάδες ευρώ και δολάρια

Αρτια σχεδιασμένη και με υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού ήταν η ληστεία που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μαρούσι, με θύμα τον υπάλληλο του λογιστηρίου μεγάλης εφοπλιστικής εταιρίας, από δύο ενόπλους, από τους οποίους ο ένας ήταν ντυμένος αστυνομικός.

Οι δράστες τοποθέτησαν κάθετα στο οδόστρωμα κάδους απορριμμάτων ώστε να κόψουν τον δρόμο στο όχημα το οποίο

οδηγούσε ο υπάλληλος, τον οποίο ακινητοποίησαν ενώ του άρπαξαν την τσάντα του με χιλιάδες ευρώ και δολάρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα είχε πάει νωρίτερα σε τράπεζα στο Μαρούσι όπου έκανε ανάληψη ύψους 20.000 δολαρίων και 30.000 ευρώ, τα οποία τοποθέτησε στην τσάντα που είχε μαζί του. Με συγκεκριμένο δρομολόγιο, κατευθυνόταν στην έδρα της εταιρίας η οποία στεγάζεται σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Οι κακοποιοί φαίνεται πως γνώριζαν το δρομολόγιο ή παρακολούθησαν τον υπάλληλο όταν έφυγε από την τράπεζα. Ετσι, έστησαν την παγίδα τους στη συμβολή των οδών Διονυσίου και Σκρα, όπου τοποθέτησαν οδόφραγμα με τους κάδους, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό του. Τότε, εμφανίστηκαν μπροστά του οι ένοπλοι με κουκούλες στα πρόσωπα, από τους οποίους ο ένας φορούσε μπουφάν με διακριτικά αστυνομικού, και προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα του συνοδηγού.

Ο υπάλληλος πρόλαβε και πάτησε το κεντρικό κλείδωμα του οχήματος, με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν οι πόρτες. Ομως, οι ληστές δεν πτοήθηκαν και αμέσως ο ένας πυροβόλησε το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο τρομοκρατημένος οδηγός να αναγκαστεί να ανοίξει την πόρτα και να παραδώσει την τσάντα όπως του ζήτησαν απειλητικά. Αφού άρπαξαν την τσάντα με τον μικρό θησαυρό, οι κακοποιοί επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και εξαφανίστηκαν, αφού πρώτα απείλησαν με το όπλο τους έναν ντιλιβερά που είχε σταματήσει και παρατηρούσε τη σκηνή της ληστείας.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα