Στους παππούδες η επιμέλεια του μωρού των θυμάτων στον Γεροπόταμο

18:08 1/3/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτους παππούδες η επιμέλεια του μωρού των θυμάτων στον ΓεροπόταμοΠαρασκευή, Μάρτιος 1, 2019 - 18:07

❱❱ «Από παππούς θα ξαναγίνω μπαμπάς» είπε συγκινημένος ο πατέρας του Κωστή Γιαννακάκη, που χάθηκε για πάντα μαζί με την αγαπημένη του Ροδούλα...

...και την οικογένειά της στα παγωμένα νερά του ορμητικού Γεροπόταμου Κρήτης το μοιραίο ξημέρωμα της 17ης Φεβρουαρίου.

Με απόφαση του προέδρου Πρωτοδικών Λασιθίου εκδόθηκε προσωρινή διαταγή δικαστικής επιτροπής, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας και η μητέρα του άτυχου

Κωστή αναλαμβάνουν την επιμέλεια τού μόλις 7 μηνών βρέφους.

Ετσι, ο κ. Γιαννακάκης καλείται να σταθεί σαν πατέρας απέναντι στο παιδί του γιου του. Μιλώντας με τρεμάμενη από συναισθηματική φόρτιση φωνή, αφιέρωσε στα παιδιά του μια μαντινάδα: «Νερό και χιόνια θα γενώ το σήμερο και πέρα, τη μια θα γίνω παππούς, την άλλη εγώ πατέρας».

Χτύπημα της μοίρας

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Γιώργο Κοκοσάλη, στο εποπτικό συμβούλιο που έχει αναλάβει να ελέγχει τη δικαστική επιτροπεία συμμετέχει η αδελφή της Ροδούλας Τζανακάκη και θεία του ορφανού κοριτσιού.
«Η διαδικασία ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, με τους στενούς συγγενείς του μωρού, τους παππούδες από τη μία και τη θεία από την άλλη, να βρίσκονται σε απόλυτη σύμπνοια για το καλό του μετά το ανείπωτο χτύπημα της μοίρας που έπληξε την οικογένειά τους» επισήμανε.

Keywords
Τυχαία Θέματα