«Λάμψη», συγκίνηση και χιούμορ!

TV GOSSIP«Λάμψη», συγκίνηση και χιούμορ! Δευτέρα, Φεβρουάριος 22, 2016 - 17:32

Ο ΑΝΤ1 θα προβάλει τρεις αφιερωματικές εκπομπές στο θρυλικό σίριαλ που υπέγραψε ο Ν. Φώσκολος

Από το εορταστικό πρόγραμμα για την επέτειο των 25 χρόνων του ΑΝΤ1 δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από ισχυρότερα «όπλα» που έριξε ποτέ το κανάλι στον ανταγωνισμό: Η «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, με τα 3.457 επεισόδια,

τους συνολικά 1.500 ηθοποιοί, τις 190 ιστορίες και την τηλεθέαση της πρεμιέρας στο αστρονομικό για την εποχή ποσοστό 62%.

Tο Σαββατοκύριακο 27-28/02 η Espresso weekend παρουσιάζει:
ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΒΑΡ
Με τα ωραιότερα παλιά λαϊκά τραγούδια μέσα από
σπάνιους δίσκους της ιστορικής δισκογραφικής εταιρίας


Ο σταθμός θα προβάλει τρεις αφιερωματικές εκπομπές -45 λεπτών- στο θρυλικό σίριαλ, με παρουσιάστρια την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. «Η σύλληψη αυτής της πρωτοπόρας για την εποχή σαπουνόπερας ήταν του Νίκου Φώσκολου, αλλά και του προέδρου του ΑΝΤ1 Μίνωα Κυριακού. Το σίριαλ το παρακολουθούσα από την πρώτη ημέρα προβολής του και, όταν έστειλα βιογραφικό στον Νίκο Φώσκολο, δεν πίστευα ότι θα με καλέσει για ακρόαση κι όμως έγινε» αναφέρει στην «Espresso» η ηθοποιός και συμπληρώνει: «Μπήκα από την πρώτη χρονιά της προβολής της και έμεινα για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Οταν είπα στον σεναριογράφο ότι ήθελα να φύγω -είχα πρόταση για τους «Δυο ξένους»- ήμουν από τους λίγους ηθοποιούς που ο Φώσκολος είπε "προχωρά, έχεις και άλλα πράγματα να δώσεις". Συνήθως "στράβωνε" όταν έφευγαν οι ηθοποιοί που είχε αναδείξει».

Να πούμε ότι το αφιέρωμα θα έχει συγκίνηση αλλά και χιούμορ. «Αυτό ήταν το ζητούμενο. Θα θυμηθούμε την έπαυλη του Γιάγκου Δράκου, θα μιλήσει η Ντέλλα Φώσκολου για τα παρασκήνια της σειράς, ενώ βασικοί πρωταγωνιστές, όπως η Κάτια Δανδουλάκη και η Ελένη Κούρκουλα, θα αποκαλύψουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε» λέει η Αλεξάνδρα, τονίζοντας ότι στα γυρίσματα γνώρισε μία από τις καλύτερες φίλες της, με την οποία διατηρεί στενή επαφή έως σήμερα, τη Μαρίνα Ψάλτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα