Κραουνάκης: «Τόνε θέλετε όλοι, λούγκρες, τον ψηλό, τον Κρητίκαρο»

18:17 7/2/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΚραουνάκης: «Τόνε θέλετε όλοι, λούγκρες, τον ψηλό, τον Κρητίκαρο»Πέμπτη, Φεβρουάριος 7, 2019 - 18:17

❱❱ Την ένθερμη υποστήριξή του στον υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εξέφρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Μετά το ζεϊμπέκικο -με τσιγάρο στο στόμα- του πολιτικού στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο καλλιτέχνης, ο τελευταίος βγήκε στην εκπομπή του Στο Κόκκινο, στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, και δήλωσε: «Τον ευχαριστώ που

έφερε την ωραία παρέα του, τους κουμπάρους και τους φίλους του και περάσαμε ωραία, μία από τις πιο καλές βραδιές και για μας. Και πάμε στο “Βρέχει φωτιά στη στράτα μου”. Που με ένα νεύμα δικό του “Ν’ ανέβω;” και με ένα νεύμα δικό μου “Ελα”, αυτό το βουνό (σ.σ.: ο Πολάκης) ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου, που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral, ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι... ναι, βεβαίως, διότι όλοι τόνε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε τον ψηλό, τον Κρητίκαρο».

Ο μουσικοσυνθέτης είπε δημοσίως την άποψή του με τρόπο πληθωρικό, όπως συνηθίζει άλλωστε, αδιαφορώντας για τα δεκάδες αρνητικά, έως και υβριστικά, σχόλια που δέχτηκε στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα