Κορόνα στο κεφάλι της

19:29 7/3/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΚορόνα στο κεφάλι τηςΠέμπτη, Μάρτιος 7, 2019 - 19:29

❱❱ Η εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη για τον Σερίφη της καρδιάς της

Ηταν να μην κάνει την αρχή! Η πάλαι ποτέ... Σφίγγα όσον αφορά τα προσωπικά της Κατερίνα Στικούδη έκανε με τρεμάμενη φωνή δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άνδρα της ζωής της Βαγγέλη Σερίφη κι εκείνος έμεινε στήλη άλατος και την κοίταζε!

«Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα όσα έχεις κάνει για μένα, που είσαι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, που στηρίζεις

τα όνειρά μου. Είσαι το στήριγμά μου και είναι σημαντικό να έχουμε ανθρώπους που μας αγαπάνε γι’ αυτό που είμαστε, να θέλουν το καλό μας, να θέλουν την εξέλιξή μας και να δίνουν τα πάντα κάθε μέρα για να είμαστε χαρούμενοι…» είπε σχεδόν δακρυσμένη.

Ολα αυτά συνέβησαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στην παρουσίαση του νέου δίσκου της σέξι Κατερίνας, με τίτλο «Soundtrack», από όπου φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο άνθρωπός της. Αλλωστε, είναι και συνεργάτης της.
Εκείνος, με τη σειρά του, όταν ερωτήθηκε για τα συναισθήματα που τρέφει για τη γυναίκα του, απάντησε ότι δεν του αρέσουν τα λόγια, αλλά στη συνέχεια, θέλοντας να σπάσει τον πάγο, είπε την εξής αφοπλιστική ατάκα: «Της Κατερίνας της πήρε πολλά χρόνια για να μιλήσει για τα προσωπικά της... Της πήρε 10 χρόνια. Στα 10 χρόνια θα μιλήσω κι εγώ!»

Keywords
Τυχαία Θέματα