Γύρνα πίσω, θα πεθάνω

18:40 7/3/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΓύρνα πίσω, θα πεθάνωΠέμπτη, Μάρτιος 7, 2019 - 18:39

❱❱ Ο τραγουδιστής των Prodigy Κιθ Φλιντ, λίγο προτού αυτοκτονήσει, τηλεφώνησε στην εν διαστάσει σύζυγό του και την εκλιπαρούσε να τα ξαναβρούνε

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ενα τηλεφώνημα έριξε τον Κιθ Φλιντ στην απόλυτη κατάθλιψη ωθώντας τον να βάλει τέλος στη ζωή του, υποστηρίζουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, την ώρα που το φως

της δημοσιότητας βλέπουν πληροφορίες ότι ο αρχηγός των Prodigy αυτοκτόνησε δι' απαγχονισμού.

Καλά πληροφορημένη πηγή της «Sun» υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής του hit «Firestarter» τηλεφώνησε στην εν διαστάσει σύζυγό του Μαγιούμι Κάι, η οποία βρίσκεται σε περιοδεία ως dj στην Ιαπωνία, και την εκλιπαρούσε να επιστρέψει κοντά του.

Ο 49χρονος είχε προσπαθήσει ξανά στο παρελθόν να μεταπείσει την Κάι, καθώς ήλπιζε ότι θα ξανακέρδιζε την καρδιά της. Γι' αυτόν τον λόγο μάλιστα καθυστέρησε να βγάλει προς πώληση το σπίτι τους στο Εσεξ αξίας 1.740.000 ευρώ.

Ομως στο τελευταίο τους τηλεφώνημα, λίγες ημέρες πριν από την αυτοκτονία του, η Γιαπωνέζα dj και μοντέλο ήταν ανένδοτη. Οχι μόνο τού ξεκαθάρισε, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ότι η σχέση τους είχε τελειώσει, αλλά επέμενε να πωληθεί άμεσα το σπίτι τους. «Αυτό διέλυσε τον Κιθ... ο οποίος πίστευε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτή» υποστήριξε η πηγή της «Sun», προσθέτοντας ότι μετά το τηλεφώνημα ο Φλιντ έβγαλε προς πώληση το ακίνητο.

Κρεμάστηκε

Παρ' όλα αυτά, όταν ήταν ανάμεσα σε κόσμο ο Φλιντ έδειχνε ευδιάθετος, όπως φαίνεται από νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το Σάββατο σε μπαρ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mail», δύο ημέρες προτού βρεθεί κρεμασμένος στο σπίτι του τη Δευτέρα. Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι τα άλλα μέλη των Prodigy είχαν προσλάβει σωματοφύλακα για να προσέχει 24 ώρες το 24ωρο τον τραγουδιστή, διότι «φοβούνταν για την ασφάλειά του». Οπως υποστήριξε άλλη πηγή της «Sun», το μπαρ The Leather Bottle στο Πλέσι ιδιοκτησίας του Φλιντ είχε γίνει στέκι κυνηγών. Τον τελευταίο καιρό όμως είχαν ξεσπάσει άγριοι καβγάδες, όταν στο μπαρ εμφανίστηκαν ακτιβιστές κατά του κυνηγιού για να διαμαρτυρηθούν. Ο σωματοφύλακας από το Εσεξ είχε και έναν άλλον ρόλο, καθώς έπρεπε να παρακολουθεί αν ο τραγουδιστής παρέμενε υγιής, καθώς τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος ανησυχούσαν ιδιαίτερα για την υγεία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα