Κόντρα των «αιωνίων» για τα σκληρά φάουλ του Χάκετ

ΑΘΛΗΤΙΚΑΚόντρα των «αιωνίων» για τα σκληρά φάουλ του ΧάκετΠέμπτη, Φεβρουάριος 11, 2016 - 17:57

Οι εκτός παρκέ κόντρες των «αιωνίων» του ελληνικού μπάσκετ δεν περιορίζονται σε διαξιφισμούς πριν από τα μεταξύ τους ντέρμπι.

Κατά τη χθεσινή κλήρωση των διαιτητών της 18ης αγωνιστικής της Α1 στην ΚΕΔ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Μάνος Παπαδόπουλος επιτέθηκε στον Ολυμπιακό, αναφέροντας: «Πρέπει να δούμε ποιοι φταίνε. Εσείς στη διοίκηση που δεν εκπαιδεύετε τους διαιτητές ή αυτοί που δεν εφαρμόζουν τους κανονισμούς; Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που παίζει ξύλο και δεν σφυρίζεται τίποτα! Εχει παρουσιαστεί μια νέα Λιμόζ! Εχουμε περίπτωση παίκτη που κρατά συνεχώς τον αντίπαλο που κατεβάζει την μπάλα και δεν σφυρίζεται φάουλ. Εννοώ τον Χάκετ (σ.σ.: των Πειραιωτών)»...

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Αντώνης Κατσίκης θέλησε να απαντήσει στα λεγόμενα των «πρασίνων», επισημαίνοντας: «Στον τελευταίο αγώνα μας έτσι έπαιξε ο ΠΑΟΚ. Γι' αυτό έμεινε στο παιχνίδι ως το τέλος, έπαιζε ουσιαστικά με έξι παίκτες και ένα δίποντο του ΠΑΟΚ μέτρησε για τρίποντο». Ο Μάνος Παπαδόπουλος επέμεινε: «Εχουμε άλλο θέμα. Παίκτες που παίζουν ξύλο. Δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί... Πώς είναι δυνατό διαιτητής που έχει τιμωρηθεί για αγώνα του Ολυμπιακού να σφυρίζει όλα τα ντέρμπι του Ολυμπιακού;».

Στο μεταξύ, «τριφύλλι» και «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για τα αυριανά ματς με Εφές (ΟΑΚΑ) και ΤΣΣΚΑ (Μόσχα) αντίστοιχα, συνεχίζοντας την αναζήτηση για σέντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα