Κοπή πίτας με φλουριά από χρυσάφι

ΑΘΛΗΤΙΚΑΚοπή πίτας με φλουριά από χρυσάφιΠέμπτη, Φεβρουάριος 11, 2016 - 17:52

Ο χρυσός τούς φέρνει πιο κοντά! Ο μπασκετικός Αρης χτύπησε... φλέβα χρυσού στο πρόσωπο του μεγαλομετόχου του, Νίκου Λάσκαρη, και ο (μεταξύ άλλων) τραπεζίτης από την Ελβετία σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να βάζει τη σφραγίδα του.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην κοπή της βασιλόπιτας της ΚΑΕ τα τρία

φλουριά αντιστοιχούσαν σε ισάριθμες πλάκες χρυσού! Ο Βασίλης Σίμτσακ από τους παίκτες, ο Βασίλης Βουρτζούμης από το τεχνικό τιμ και η Ελσα Παπαδοπούλου από το προσωπικό ήταν οι τυχεροί, σε μια κίνηση περισσότερο συμβολική, αφού κάθε ράβδος 10 γραμμαρίων ξεπερνά σε αξία τα 400 ευρώ.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο ιδιοκτήτης του Αρη και η σύζυγός του Τζόρτζια Ευσεβίου -στο Αλεξάνδρειο τη χαρακτηρίζουν «ψυχή της επένδυσης» στον σύλλογο- πήραν με μεγάλη χαρά ένα επίσης συμβολικό δώρο. Το δώρο-έκπληξη παρουσίασαν ο κόουτς Δημήτρης Πρίφτης και ο Σπύρος Μούρτος, και ήταν δύο φανέλες με τις υπογραφές παικτών και τεχνικού τιμ, τα ονόματα «Τζόρτζια» και «Νίκος» και την ημερομηνία του γάμου τους (27/6/15). Μόνο που η φανέλα με το όνομα «Νίκος» ήταν το νο 6, νούμερο-ταμπού, μια και είναι αυτό του Νίκου Γκάλη και έχει αποσυρθεί.

Χθες, οι «κίτρινοι» νίκησαν με 83-68 την Αρμάνι Μιλάνο στο «Nick Galis Hall», σε αδιάφορο ματς στο φινάλε των «32» του EuroCup, καθώς δεν είχαν ελπίδες πρόκρισης...

Πριν από το τζάμπολ, η ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη και η κόρη της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου επισκέφτηκαν, συνοδευόμενες από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Νίκο Λάσκαρη και τη σύζυγό του Τζώρτζια, το μουσείο της ομάδας. Στη συνέχεια πήραν θέση στα επίσημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα