ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Στέλιο Κουδουνάρη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Στέλιο ΚουδουνάρηΤρίτη, Οκτώβριος 23, 2018 - 13:25

❱❱ Ο κριτής του «My style rocks» Στέλιος Κουδουνάρης έπαιξε την... «Ορέστεια», επειδή μια παίκτρια του reality, η Αμάντα, ξέχασε να βγάλει το ταμπελάκι από το γιλέκο που φορούσε.

Ποιος Καζάκος και ποια Καραμπέτη; Τέτοιο ταλέντο στην τραγωδία είχαμε καιρό να δούμε. «Μου φαίνεται αδιανόητο, πραγματικά. Μου έρχεται να σηκωθώ να φύγω. Αλήθεια σας λέω. Νιώθω ότι μου κάνουν φάρσα» είπε δείχνοντας πραγματικά συντετριμμένος.

«Μερικές

φορές πραγματικά νιώθω τόσο ξένος» συνέχισε, γεμάτος απόγνωση, κάνοντας την Αμάντα να ζητεί συγγνώμη για το «έγκλημά» της κατά του στιλ και να απολογείται για το (τεράστιο;;;) λάθος της.

Κύριε Κουδουνάρη, τι δράμα ζήσατε κι εσείς; Τι συμφορά σάς βρήκε; Κανονικά θα έπρεπε να τη βγάλουμε στο Σύνταγμα τη φταίχτρα και να την... ταμπελο-βολίσουμε. Να της πετάμε ταμπελάκια για παραδειγματική τιμωρία που σας έφερε σε αυτήν την κατάσταση. Σοβαρά τώρα, υποκλινόμαστε στο ταλέντο σας.

Πραγματικά αδικείστε σ' αυτό το πάνελ. Κανονικά στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου θα έπρεπε να σας χαιρόμαστε, όχι στο reality του Σκάι. Μα, τόσο δράμα στην υπερβολή για ένα καρτελάκι που ξεχάστηκε; Πού να εμφανιζόταν δηλαδή η κοπέλα και με καμιά τρύπα στο καλσόν. Τι θα κάνατε τότε; Θα χτυπιόσασταν στο πάτωμα σαν άλλος Οιδίποδας; Ή θα βγαίνατε με μαύρη μαντίλα όπως η Μαρινέλλα τραγουδώντας το «Ανοιξε πέτρα»;

Keywords
Τυχαία Θέματα