ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Λούκα Γιώρκα

15:14 2/8/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Λούκα ΓιώρκαΠέμπτη, Αύγουστος 2, 2018 - 15:12

❱❱ Τον... έφαγε η ομορφάδα του 'ή η καλαισθησία του;

Ο καλλιτέχνης Λούκας Γιώρκας δήλωσε σε συνέντευξή του ότι η εξωτερική του εμφάνιση δεν τον βοήθησε στην καριέρα του, αλλά τον βασάνισε κιόλας. «Κάποια στιγμή ειπώθηκε από κάποιον ότι η εμφάνισή μου πάντα θα υπερκάλυπτε την καλλιτεχνική μου αξία, οπότε

δεν θα καταφέρω ποτέ να πείσω για τη φωνή μου. Αυτό τότε το πήρα πολύ προσωπικά, κι όσο προσπαθούσα να εξελίξω τη φωνή μου άλλο τόσο παραμελούσα την εξωτερική μου εμφάνιση. Εμένα, δηλαδή» ανέφερε και πρόσθεσε το... highlight: «Η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι συνώνυμο της ομορφιάς τόσο όσο της αισθητικής. Δεν κάνουν καριέρα οι όμορφοι, αλλά οι καλαίσθητοι. Με φωνή».

Κύριε Γιώρκα, δυστυχώς για τους καλαίσθητους με φωνή κάνουν καριέρα και οι όμορφοι χωρίς φωνή και οι ακαλαίσθητοι. Και κυρίως κάνουν καριέρα κι εκείνοι που εκθέτουν την προσωπική τους ζωή στη δημοσιότητα περισσότερο από τη δουλειά τους, όπως εσείς - καλή ώρα. Μπορεί να γίνατε γνωστός μέσα από ένα show ταλέντων, όμως τα περισσότερα εξώφυλλά σας τα κάνατε στο πλευρό της Ελενας Ράπτη, με την οποία είχατε σχέση για χρόνια. Το μελάνι που χύθηκε γι' αυτό το ειδύλλιο ήταν σίγουρα πολύ περισσότερο απ' αυτό που ξοδεύτηκε σε δημοσιεύματα σχετικά με τη φωνή ή τις επιτυχίες σας.

Δεν λέμε ότι δεν έχετε ταλέντο, προς Θεού, αλλά ότι δεν προβάλατε τη φωνή σας ούτε κάνατε πολλά πράγματα για να αποδείξετε «την αξία σας» όπως λέτε. Την αισθητική σας, ναι, την προβάλατε και με το παραπάνω, αλίμονο. Γιατί, κύριε Γιώρκα, αισθητική είναι και το να επιλέγεις για σύντροφο μια τόσο όμορφη, κομψή και επιτυχημένη γυναίκα. Αρα είστε σίγουρα καλαίσθητος. Στο χέρι σας είναι να το δείξετε και στο επαγγελματικό σας πεδίο. Σίγουρα όμως δεν βοηθούν σ' αυτό οι δημόσιες εξομολογήσεις περί εθισμού στο αλκοόλ, γραμμένες στο YouTube κάτω από το βίντεο του νέου τραγουδιού σας για την καλύτερη προώθησή του.

Keywords
Αναζητήσεις
λουκας γιωρκας φαμελος 2 8 2018
Τυχαία Θέματα