Ποιο πένθος; Παύλος, Σαντάλ και τέκνα σε κρουαζιέρα στα νησιά!

14:01 2/8/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤα γενέθλια της Μαρίας Ολυμπίας στη Μύκονο και η απόβαση στη ΣίφνοΠοιο πένθος; Παύλος, Σαντάλ και τέκνα σε κρουαζιέρα στα νησιά!Πέμπτη, Αύγουστος 2, 2018 - 13:55

❱❱ Στα ελληνικά νησιά ο πρίγκιπας Παύλος μετά συζύγου και τέκνων

Το εθνικό πένθος στο οποίο είχε βυθιστεί την προηγούμενη εβδομάδα η χώρα δεν χάλασε ούτε τα σχέδια ούτε τις διακοπές του πρίγκιπα Παύλου, της συζύγου του Μαρί Σαντάλ και των πέντε τέκνων τους. Ακόμη και όταν η τραγωδία

τούς βρήκε στη μέση της κρουαζιέρας τους, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν τις διακοπές τους, γιορτάζοντας, έστω και χωρίς φρου φρου και αρώματα, τα γενέθλια της Μαρίας Ολυμπίας.

Το ζεύγος και τα τέκνα του ήρθαν στην Ελλάδα στα μέσα Ιουλίου. Η κρουαζιέρα τους με ιστιοπλοϊκό στα νησιά του Αιγαίου ξεκίνησε από τη Σίφνο, κατόπιν πέρασαν λίγες μέρες στην Αντίπαρο και ο επόμενος προορισμός τους ήταν η αγαπημένη τους Μύκονος, όπου γιόρτασαν τα 22α γενέθλια της Μαρίας Ολυμπίας στις 25 Ιουλίου, δίχως τυμπανοκρουσίες (αυτό θα έλειπε), αφού επρόκειτο για τη δεύτερη μέρα του εθνικού πένθους.



Καθόλου τυχαία μια ανέμελη ανάρτηση που έκανε η κοπέλα μία μέρα αργότερα έγινε αφορμή για να δεχτεί έντονη κριτική στα social media. Η ξανθιά και ατίθαση πριγκιποπούλα σε γενικές γραμμές έχει συνετιστεί σε ό,τι αφορά τις αναρτήσεις της στο Instagram και πλέον δεν ανεβάζει προκλητικές εικόνες με άσεμνες χειρονομίες, όπως το περιβόητο κ@λ@δάχτυλο που έγινε θέμα σε εγχώρια και διεθνή media.

Μετά τη Μύκονο η πολυμελής οικογένεια «γαλαζοαίματων» επέστρεψε στην Αντίπαρο κι από κει, πάλι με σκάφος, επισκέφτηκαν το βράδυ της Τρίτης ξανά τη Σίφνο, όπου τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στον φημισμένο Πλατύ Γιαλό. Στον παραδοσιακό οικισμό δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκανε σε όσους τους αντιλήφθηκαν το γεγονός ότι κυκλοφορούσαν χωρίς συνοδούς και ασφάλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα