Η Μπάρμπα θέλει να ξαναφέρει τη Φαίδρα κοντά στον πατέρα της

14:20 2/8/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Μπάρμπα θέλει να ξαναφέρει τη Φαίδρα κοντά στον πατέρα τηςΠέμπτη, Αύγουστος 2, 2018 - 14:16

❱❱ Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε Βάνα Μπάρμπα για τη σχέση της κόρης της Φαίδρας με τον πατέρα της Αναστάση Μαρασλή, στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10», όπου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης.

Η ηθοποιός μίλησε από την καρδιά της και με ειλικρίνεια για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μεγαλώνοντας μόνη το παιδί της. «Από τη στιγμή που

γίνεσαι μητέρα το “εγώ” παύει να λειτουργεί, γίνεσαι το παιδί σου. Κάνω αγώνα, ο πιο δύσκολος ρόλος της ζωής είναι αυτός του γονέα» είπε και στη συνέχεια εξέφρασε την πρόθεσή της να προσπαθήσει να αποκαταστήσει τις σχέσεις της Φαίδρας με τον πατέρα της.

Αποφασιστικότητα

«Με στεναχορεί που η κόρη μου έχει να μιλήσει πέντε χρόνια με τον μπαμπά της. Ισως και εγώ δεν το κίνησα. Τον εκτιμώ. Δεν θέλω αντιπαλότητες με έναν άνθρωπο που μου χάρισε ένα παιδί» αποκάλυψε η Βάνα και πρόσθεσε με αποφασιστικότητα: «Ελπίζω και θέλω να ξαναβρεθούμε και να ξαναδεί την κόρη μου. Θα κάνω εγώ μια προσπάθεια να τους ξαναφέρω σε επαφή».

Η ηθοποιός, μάλιστα, δεν έκρυψε το γεγονός ότι είναι διατεθειμένη να κάνει ακόμη και υποχωρήσεις για να πετύχει αυτή η προσπάθεια. «Νομίζω ότι ένας γονιός πρέπει να συγχωρεί το παιδί και να είναι κοντά του. Ο,τι και να 'χει με μένα, όσο κακή μητέρα και να είμαι, όσα και να μου καταλογίσουν, τα δέχομαι. Προκειμένου να υπάρχει ο ίσκιος του πατέρα εγώ θα τα δεχτώ όλα!» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα