ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιάννη Μπορμπόκη

SHOWBIZΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιάννη ΜπορμπόκηΠαρασκευή, Νοέμβριος 2, 2018 - 18:08

❱❱ Για όλα φταίει το μοντάζ! Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο σύζυγος της Μικαέλας Φωτιάδη για τον τρόπο που παρουσιάζεται μέσα από το «GNTM» και δεν την... κολακεύει.

«Εμένα μου αρέσει η Μικαέλα. Κάποια πράγματα που δείχνει ίσως είναι λίγο παρατραβηγμένα και δεν νομίζω ότι βλέπω ακριβώς τον χαρακτήρα της. Δεν την ξέρω έτσι τη Μικαέλα, παρόλο που γνωριζόμαστε τόσα χρόνια. Ισως είναι λίγο παραποιημένα. Σίγουρα παίζει ρόλο το μοντάζ» είπε ο Γιάννης Μπορμπόκης, μοντέλο και ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας

Καινούργιου.

Κύριε Μπορμπόκη, είστε σίγουρος ότι η σύζυγός σας δεν πάσχει από το σύνδρομο Dr Jekyll and Mr Hyde, ότι δεν έχει κλωνοποιηθεί ή ότι δεν διαθέτει κάποια κρυμμένη δίδυμη αδερφή; Αν όχι, παρακαλούμε όπως σιγουρευτείτε προτού προβείτε ξανά σε τέτοιες δηλώσεις.

Γιατί αν δεν συμβαίνει τίποτε από τα παραπάνω και μιλάτε για την ίδια Μικαέλα που όλοι γνωρίζουμε και η πλειονότητα των χρηστών του twitter και φαν του «GNTM» λατρεύει να... μισεί, τότε ή είστε πολύ ερωτευμένος -καθότι ο έρωτας είναι τυφλός- ή όντως δεν γνωρίζετε καθόλου τη γυναίκα που έχετε δίπλα σας.

Αλήθεια, από προξενιό παντρευτήκατε; Ηρθε η κυρα-Κατίνα (που μάλλον θα ήταν και θεία της) και σας είπε «έχω ένα καλό κορίτσι για σένα, όμορφο και είστε και συνάδελφοι»; Το μοντάζ, αγαπητέ Γιάννη, δεν είναι θαυματοποιό να αλλάζει χαρακτήρες...

Keywords
Τυχαία Θέματα