ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Θεόδωρος Πάγκαλος

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Θεόδωρος ΠάγκαλοςΠαρασκευή, Νοέμβριος 2, 2018 - 18:03

❱❱ Τον πιο ένθερμο υποστηρικτή των επιχειρημάτων τους βρήκαν οι Αλβανοί στο πρόσωπο του αμετροεπούς Θεόδωρου Πάγκαλου, που είπε ότι...

αφού ο Κωνσταντίνος Κατσίφας κρατούσε όπλο, καλώς τον πυροβόλησαν οι αστυνομικοί, την ώρα που η σορός του δεν έχει παραδοθεί ακόμη στη

μητέρα και στον πατέρα του για να τον κηδέψουν! Μπορεί το αίμα του 35χρονου Βορειοηπειρώτη να είναι ακόμα ζεστό, ωστόσο ο πρώην πρωτοκλασάτος υπουργός διατύπωσε δημόσια μέσω τηλεόρασης την άποψη ότι καλώς τον εκτέλεσαν!

«Εγώ είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την Αστυνομία, όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες» είπε αυτολεξεί ο κ. Πάγκαλος, παρόλο που κανείς δεν έχει ακόμη σαφή εικόνα για το τι συνέβη τις τελευταίες στιγμές προτού δολοφονηθεί ο Κατσίφας από τους κομάντο των Αλβανών.

Ο άλλοτε μεγαλόσχημος πολιτικός δεν έλαβε υπ' όψιν του τι προηγήθηκε, τι λένε οι δικοί του, οι εκπρόσωποι της ομογένειας, αλλά βιάστηκε να βγάλει πόρισμα. Ακόμα και το ότι το 35χρονο παλικάρι επιχείρησε να υψώσει την ελληνική σημαία ενόχλησε τον κ. Πάγκαλο, που είπε ότι έχει δει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τους Βουλιαράτες στις εθνικές επετείους και οι δρόμοι είναι σημαιοστολισμένοι «μέχρι αηδίας».

Το να του προκαλεί αηδία η σημαία σε κάθε σπίτι είναι δικαίωμα του κυρίου Πάγκαλου, που προφανώς θυμάται ότι τον στιγμάτισε ως υπουργό Εξωτερικών η υποστολή της στα Ιμια! Ομως, για τη μνήμη ενός νεκρού οφείλει να είναι φειδωλός σε όσα λέει, προτού πέσει φως στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα