ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Δημήτρη Δανίκα

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Δημήτρη ΔανίκαΔευτέρα, Μάιος 21, 2018 - 15:55

❱❱ Σάββατο πρωί και στον Σκάι αντί να... μοιράζουν κουφέτα στο πλατό, με αφορμή τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, έδιναν υπογλώσσια!

Είπανε στο κανάλι του Φαλήρου να καλύψουν τον γάμο της χρονιάς και παραλίγο θα είχαμε κηδείες από τα... μικρά εγκεφαλικά που μοίρασε ο Δημήτρης Δανίκας.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής Μαρία Αναστασοπούλου καλωσόριζε περιχαρής τους καλεσμένους που έσπευσαν να σχολιάσουν το χαρμόσυνο γεγονός για τους Βρετανούς. Κι εκεί που όλοι είναι μέσα στα

γέλια και στη χαρά, τι το ήθελε ο Βασίλειος Κωστέτσος να ξεστομίσει την ατάκα «έχουμε και λίγο στόρι Γκρέις Κέλι σε αυτόν τον γάμο»; Τούρμπο έγινε ο κριτικός κινηματογράφου, προχωρώντας σε απίστευτους χαρακτηρισμούς προς τη νύφη, «γαρνιρισμένους» με σεξιστικούς και ρατσιστικούς όρους!

«Δεν συγκρίνεται η Γκρέις Κέλι με τη Μέγκαν! Μιλάμε τώρα για τη θεά με το τσόλι! Ελεος, ας πούμε! Ο Χάρι την παντρεύτηκε αυτήν για να πάει κόντρα σε όλα. Θα πάρει μια μεγαλύτερή μου, που δεν θα είναι λευκή, μια τριτοκλασάτη ηθοποιό, μια Αμερικανίδα. Ψυχοθεραπευτική αγωγή θέλει ο Χάρι» είπε ο Δημήτρης Δανίκας, αφήνοντας τους πάντες κάγκελο!

Mister Δανίκα, δεν μας τα λες καλά!

Οσες δηλαδή είναι μιγάδες, τριτοκλασάτες ηθοποιοί και Αμερικανίδες έχουν εμπάργκο στο όνειρο; Στοπ στο παραμύθι με τους πρίγκιπες; Και το τσόλι; Τι ήταν αυτό, Μister Δανίκα; Στραβοξύπνησες το Σάββατο ή έβλεπες το βράδυ της Παρασκευής τις «Επτά θανάσιμες πεθερές» που παίζουν διαρκώς σε επανάληψη στο Mega και επηρεάστηκες από το δηλητήριο που έσταζαν οι κακιασμένες; «Κόκκινη κάρτα» για το παραλήρημά σου, Δημήτρη Δανίκα, που μας έκανε να αλλάξουμε κανάλι...

Keywords
Τυχαία Θέματα