ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΔευτέρα, Μάιος 21, 2018 - 15:50

❱❱ Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στέφθηκε «Queen Dina»! Μόνη της. Σηκώθηκε ένα πρωί από το κρεβάτι και αποφάσισε ότι...

... αξίζει έναν βαρύγδουπο τίτλο για όλα όσα προσφέρει στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και στη showbiz.

Η Ντίνα, το απλό αυτό κορίτσι, η φοιτήτρια που έγινε τηλεπαρουσιάστρια και κατέληξε

«Survivor» στον Αγιο Δομίνικο τρώγοντας με savoir vivre τις καρύδες, ένιωσε την ανάγκη να εξωτερικεύσει επιτέλους την επιθυμία της: Να γίνει η queen του Καρναβαλιού - εεεεε... λάθος... του θεάματος, της γκλαμουριάς, της νιότης τής αθώας περιστεράς, της «wannabe back» στην TV. Και δίπλα στον βαρύγδουπο τίτλο πρόσθεσε το «Dina», υποδηλώνοντας ότι είναι ένα λαϊκό κορίτσι. Σαν τις κοπέλες της διπλανής πόρτας - τη Σούλα, την Τούλα και τη Λούλα.

Η σκέψη της, όμως, δεν ήταν... κοντή. Μην ξεγελιέστε! Η «βασίλισσα Ντίνα» διαθέτει δαιμόνιο μυαλό! Σκέφτηκε ότι μεγάλες εγχώριες διασημότητες έκαναν καριέρα με τα υποκοριστικά τους, όπως η Ρούλα (Θεοδώρα) Κορομηλά, η οποία στέφθηκε «βασίλισσα των σόου», η Βέφα (Γενοβέφα) Αλεξιάδου, που βαφτίστηκε «εθνική μαγείρισσα», και ο Λε-Πα (Λευτέρης Πανταζής), ο οποίος συνεχίζει με επιτυχία τη μεγάλη καριέρα του στις πίστες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η μούφα «γαλαζοαίματη» από τη Ρόδο, δεν κρατάει κακία στο κοινό που δεν εκτίμησε το μεγαλείο, το έργο και την προσφορά της στο γυαλί. Ούτε απεχθάνεται τα media που δεν της απέδωσαν ανάλογο τίτλο ευγενείας. Γι’ αυτό και στη στέψη ως #QueenDina, όπως υπογράφει στη σελίδα της στο Instagram, παρέδωσε η ίδια το στέμμα στον εαυτό της, χωρίς τυμπανοκρουσίες και παρελάσεις. Απέδωσε μοναχικές τιμές στον εαυτό της και τις ανακοίνωσε με σεμνότητα στο διαδίκτυο. Δεν επιθυμούσε οποιαδήποτε σύγκριση με τον Ανδρέα Ευαγγελόπουλο, τον «Εθνικό Σταρ», που κατοχύρωσε τον τίτλο στην αστυνομική ταυτότητά του και το έκανε... σημαία!

Keywords
Τυχαία Θέματα