ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Αλέξανδρο Νατσάκο

15:36 4/9/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Αλέξανδρο ΝατσάκοΤρίτη, Σεπτέμβριος 4, 2018 - 15:31

❱❱ Ο Αλέξανδρος Νατσάκος, που μπήκε στο «Power of love» για να βρει όχι τον έρωτα -όπως έπρεπε-, αλλά τη φήμη και τη δόξα -όπως ενημέρωσε κατόπιν-, ξαναχτύπησε...

Οχι το κεφάλι του, αλλά στο Ιnstagram, με νέα ανάρτηση-δήλωση προς τον λαό του: «Να μου μιλάτε, να μην ντρέπεστε, να έρχεστε να με ρωτάτε ό,τι θέλετε, ένας απλός καθημερινός άνθρωπος όπως όλοι είμαι κι εγώ. Να είστε ταπεινοί στη ζωή σας και προσγειωμένοι.

Να σέβεστε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους γύρω σας, να μην κάνετε αυτό που δεν θέλετε να σας κάνουν.

Ο κόσμος πλέον έχει ανάγκη από αληθινούς ανθρώπους, αυτοί αξίζουν, αυτοί μένουν»... Απλός, καθημερινός άνθρωπος όπως όλοι, παιδιά, είναι ο Αλέξανδρος... Δεν είναι μονόκερος, δεν είναι εξωγήινος, δεν είναι ο Bigfoot, δεν είναι ο Δαλάι Λάμα, δεν είναι ο Spiderman, δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, όπως νομίζατε τόσο καιρό, και ντρεπόσαστε να του μιλήσετε!

Απλός, ταπεινός, καθημερινός άνθρωπος είναι όπως όλοι. Αλέξανδρε, ξαναδιάβασε την παρακάτω φράση στο δεύτερο σκέλος του μηνύματός σου μπροστά σε καθρέφτη 100 φορές και ξαναγράψ' το για τιμωρία άλλες τόσες και προσπάθησε να το εμπεδώσεις: «Να είστε ταπεινοί στη ζωή σας και προσγειωμένοι».

Να είσαι κι εσύ ταπεινός στη ζωή σου, Αλέξανδρε Νατσάκο, και προσγειωμένος!

Γιατί πραγματικά και σίγουρα σου το λέμε, είσαι άνθρωπος κι εσύ όπως όλοι, απλός και καθημερινός.

Το ότι μπήκες σε ένα trash reality και το έπαιζες γαμπρός του ονείρου και εραστής του μεσονυκτίου για κάνα δίμηνο, δυστυχώς, ΔΕΝ σε κάνει υπεράνθρωπο ούτε κάτι παραπάνω από όλους τους υπολοίπους.

Και πρόσεχε τι λες γιατί τέτοιες δηλώσεις μπορεί και να σε κάνουν όχι κάτι περισσότερο όπως επιθυμείς αλλά κάτι λιγότερο από «απλό καθημερινό άνθρωπο όπως όλοι». Κοινώς, ρεζίλι και ρεντίκολο.

Αλέξανδρος Νατσάκος
Keywords
Τυχαία Θέματα