Γνωστή συγγραφέας έλειπε σε διακοπές και «ποντικοί» ρήμαξαν το σπίτι της

14:32 4/9/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΓνωστή συγγραφέας έλειπε σε διακοπές και «ποντικοί» ρήμαξαν το σπίτι τηςΤρίτη, Σεπτέμβριος 4, 2018 - 14:31

❱❱ Ξινές βγήκαν οι καλοκαιρινές διακοπές για τη γνωστή Ελληνίδα συγγραφέα Β.Γ. (φωτό).

Κατά τη διάρκεια της απουσίας της το σπίτι της στην Πλάκα έγινε στόχος μιας ιδιαίτερα περίεργης κλοπής με απίστευτα πλούσια λεία.

Οπως διαπίστωσε μόλις επέστρεψε, είχε κάνει φτερά ένας πραγματικός θησαυρός από «ζεστά» μετρητά, ύψους 200.000 ευρώ, τα οποία είχε κρυμμένα πίσω από βιβλία, σε μία από τις πολλές βιβλιοθήκες που διατηρεί!

Η άτυχη λογοτέχνις υπέστη ισχυρό

σοκ όταν άνοιξε ανυποψίαστη την πόρτα του σπιτιού και αντίκρισε μια εφιαλτική εικόνα καταστροφής. Οι άγνωστοι «ποντικοί», οι οποίοι είχαν εισβάλει όσο εκείνη έλειπε, είχαν κάνει άνω κάτω τον προσωπικό της χώρο, προξενώντας εκτεταμένες ζημιές, και είχαν ρημάξει τα πάντα στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Μάλιστα, ανακάλυψαν την κρυψώνα, όπου είχε τοποθετήσει το ιδιαίτερα μεγάλο ποσό, αφού προηγουμένως είχαν αδειάσει στο δάπεδο τα βιβλία από όλες τις βιβλιοθήκες.

Η συγγραφέας έλειπε για μεγάλο χρονικό διάστημα από την Αθήνα, καθώς έκανε τις θερινές διακοπές της σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, επομένως δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί πότε ακριβώς έγιναν η διάρρηξη και η κλοπή. Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την εξιχνίαση της μυστηριώδους υπόθεσης είναι ότι η πόρτα ασφαλείας του σπιτιού δεν έφερε ίχνη διάρρηξης.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί οι δράστες να διέθεταν αντικλείδι, που είναι άγνωστο πώς εξασφάλισαν, ή ότι χρησιμοποίησαν κάποιο εξελιγμένο πασπαρτού που ανοίγει και κλειδαριές ασφαλείας.

Πάντως, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν την πιθανότητα οι διαρρήκτες να μην επέλεξαν τυχαία το σπίτι της συγγραφέως, αλλά να γνώριζαν ότι κρατούσε εκεί μεγάλο χρηματικό ποσό.

Θεοδόσης Π. Πάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα