ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

16:51 6/7/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ηλιάνα ΠαπαγεωργίουΠαρασκευή, Ιούλιος 6, 2018 - 16:50

❱❱ Δυσκόλεψε το μόντελινγκ, παιδιά... Καλύτερα, σου λέει, οικοδομή, στο γιαπί, στο πηλοφόρι, στο μυστρί, παρά στην πασαρέλα. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά η ειδικός.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που μέχρι χθες ήταν γνωστή ως η φημολογούμενη σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού και από χθες ως η νέα κριτής του «Greece’s Next Top Model», δήλωσε στην πρώτη κιόλας τηλεοπτική εμφάνισή της τα κάτωθι: «Την τελευταία 10ετία έχει αλλάξει εντελώς το μόντελινγκ... Είναι πλέον η προσωπικότητα. Εγώ θεωρώ ότι έχω δουλέψει και έχω δουλέψει μέχρι Νέα Υόρκη λόγω προσωπικότητας και όχι εμφάνισης. Είναι δύσκολο».

Σωστά... Γιατί οι οίκοι μόδας εξετάζουν την προσωπικότητα... Αν είναι καλό παιδί ή καλό κορίτσι, και όχι τις αναλογίες ή τα χαρακτηριστικά. Διότι, σου λέει, η προσωπικότητα θα αναδείξει το μαγιό, το εσώρουχο, το ρούχο, το παπούτσι. Οι φωτογράφοι κάνουν «ζουμ» στον χαρακτήρα, όταν ποζάρουν τα μοντέλα. Και, κυρίως, όταν κάποιος/κάποια έχει προσωπικότητα, η πρώτη επιλογή του στον επαγγελματικό προσανατολισμό είναι το μόντελινγκ!

Κυρία Παπαγεωργίου, δεν πάτε μια -ξανά- στη Νέα Υόρκη να δείτε αν ερχόμαστε; Γιατί έχουμε αργήσει και φοβόμαστε μήπως χάσαμε την πτήση! Καταλαβαίνουμε ότι εκεί, στη μητρόπολη του κόσμου, όπου ζείτε κι εργάζεστε τα τελευταία χρόνια, σας είπαν ότι η Ελλάδα είναι πίσω στη μόδα. Ο.Κ.! Αλλά όχι κι έτσι, Ηλιάνα μας! Να έρχεστε και να μας λέτε ότι το μόντελινγκ είναι δύσκολο έργο και υπόθεση προσωπικότητας... Δεν είναι εύκολη δουλειά, σίγουρα, αλλά δεν είναι και η έρευνα για τη διάσπαση του ατόμου.

Επίσης, όταν σας ρώτησαν πώς νιώθετε που τόσο νέα γίνεστε κριτής, δηλώσατε υπερήφανη και πως θα σας βγει πολύ φυσικά το να κρίνετε, γιατί θα διορθώνετε και θα δείχνετε τον δρόμο. Και ρωτάμε από απλό, ακαδημαϊκό, ανθρώπινο ενδιαφέρον: Αυτή την έπαρση την αποκτήσατε δουλεύοντας στη Νέα Υόρκη; Λόγω εμφάνισης; Ή λόγω προσωπικότητας;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Keywords
Τυχαία Θέματα