ΣΟΚ! Γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε στο FB ότι πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του φαίνεται πως βιώνει ο γνωστός τραγουδιστής. Ο λόγος για τον Έλβις Κοστέλο, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook, ανακοίνωσε πως πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου.

Όπως αναφέρει ο 63χρονος μουσικός, δεν θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στην Ευρώπη, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Έτσι οι τελευταίες έξι συναυλίες του ματαιώνονται. Ο ίδιος γνώριζε πριν την έναρξη της περιοδείας του το πρόβλημα υγείας του,

ωστόσο όπως εξήγησε, θεώρησε ότι θα προλάβαινε να ολοκληρώσει την θεραπεία του, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

«Πριν από έξι εβδομάδες ο γιατρός μου μου τηλεφώνησε και μου είπε, πρέπει να αρχίσεις να παίζεις Λόττο. Όπως μου εξήγησε, σπάνια οι χειρούργοι έρχονται αντιμέτωποι με έναν τόσο κακοήθη αλλά και τόσο μικρό καρκινικό όγκο, που μπορεί να ηττηθεί με ένα και μόνο χειρουργείο. Ήμουν ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος με το γεγονός ότι θα μπορούσα να συνεχίσω την ευρωπαϊκή μου περιοδεία μετά την περίοδο ανάρρωσης», έγραψε ο Έλβις Κοστέλο, ο οποίος έχει ερμηνεύσει μοναδικά κομμάτια όπως το «She» και το «I want you».

«Μόλις ξεκίνησα τα ταξίδια συνειδητοποίησα ότι πρέπει να εστιάσω αποκλειστικά στην υγεία μου» σημείωσε ο τραγουδιστής, ενώ δεν δίστασε να πει ότι προτιμά να απογοητεύσει τους φίλους του ακυρώνοντας τις εμφανίσεις του, παρά να ρισκάρει τη ζωή του ολοκληρώνοντας την περιοδεία.

Επιπλέον, υποσχέθηκε στους θαυμαστές του ότι μετά το τέλος της περιπέτειας υγείας του, θα επιστρέψει πίσω στη μουσική σκηνή.

Δείτε ακόμη: Χαρμόσυνα νέα! Ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Keywords
Τυχαία Θέματα