ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Δημήτρης Καμμένος

16:38 6/7/2018 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Δημήτρης ΚαμμένοςΠαρασκευή, Ιούλιος 6, 2018 - 16:36

❱❱ «Δεν θα τους κάνω τη χάρη να παραιτηθώ από αντιπρόεδρος της Βουλής» λέγατε από τη μια, αλλά, από την άλλη, μας είπατε τέσσερις ημέρες μετά ότι «Μετά τη διάσκεψη θα παραιτηθώ και θα παραδώσω τη θέση του αντιπροέδρου».

Η απόφαση, κ. Δημήτρη Καμμένο, έχει ληφθεί για σας εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα οι κατά καιρούς ατυχείς

δηλώσεις να είναι κάτι παραπάνω από άσκοπες και περιττές. Αν δεν το γνωρίζετε, να σας θυμίσουμε εμείς ότι έπρεπε να είχατε παραιτηθεί από την ημέρα που σας διέγραψαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων επειδή υπερψηφίσατε την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που είχε καταθέσει η Νέα Δημοκρατία.

Με άλλα λόγια, βάσει των κανονισμών που αφορούν το προεδρείο της Βουλής και μας εξήγησε καθαρά ο πρόεδρός της Νίκος Βούτσης, «το ζήτημα του κ. Καμμένου είναι οφθαλμοφανώς κανονιστικού τύπου. Από τη στιγμή που ανεξαρτητοποιήθηκε και δεν ανήκει σε κόμμα, δεν μπορεί να παραμείνει αντιπρόεδρος».

Το καταλάβατε τώρα, κ. Καμμένο, ή να σας το εξηγήσουμε καλύτερα; Γιατί, από τις 16 Ιουνίου που ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος σάς έθεσε εκτός κόμματος, έχετε επιδοθεί σε σειρά δηλώσεων που σας έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα. Βγαίνετε σε συνεντεύξεις δεξιά και αριστερά και δηλώνετε με ύφος σκληρού καουμπόι πως δεν θα κάνετε σε κανέναν τη χάρη να παραιτηθείτε. Μα, δεν κάνετε χάρη σε κανέναν, αφού οι κανονισμοί της Βουλής σάς δείχνουν την πόρτα της παραίτησης. Πώς αλλιώς να σας το περιγράψουμε για να το καταλάβετε, αφού πιο λιανά δεν γίνεται;

Εσείς, όμως, εκεί... Πείσμα στο πείσμα, ώσπου μας άνοιξε τα μάτια ο κ. Βούτσης που τα είπε έξω από τα δόντια. Δεν μας κάνετε χάρη που παραιτείστε, ο κανονισμός σάς παραιτεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα