ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Ευρυδίκη ΒαλαβάνηΠαρασκευή, Οκτώβριος 5, 2018 - 16:29

❱❱ «Προτιμώ την πλάτη... αεροδρόμιο στον άντρα και όχι τους six pack κοιλιακούς» δήλωσε η Ευρυδίκη, σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος είναι ζωντανή διαφήμιση κοιλιακών και πλατών τύπου... «Ελ. Βενιζέλος»!

Θέλει τώρα να μας πει η αθλητικογράφος, εσχάτως δε και πανελίστρια, ότι δεν την αφορά τόσο η εξωτερική εμφάνιση; Ή, μήπως, με αυτή τη δήλωση προσπαθεί κάτι να πει στον Κωνσταντίνο

Βασάλο, αλλά... με τρόπο; Σε κάθε περίπτωση, κυρία Βαλαβάνη, δεν πείθετε κανέναν!

Αν όντως δεν προτιμάτε τους κοιλιακούς στον άντρα, τότε γιατί ξυπνάτε πρωί πρωί για να βράσετε τα αβγουλάκια του Βασάλου, όπως έχετε δηλώσει στο παρελθόν;

Αν όντως το six pack σάς άφηνε παντελώς αδιάφορη και θέλατε μόνο πλάτες, θα είχατε ενδεχομένως απορρίψει τον Βασάλο για τον Μπο (όταν μπήκε στο «Survivor», όχι όταν βγήκε), που είχε πλατάρες μεν, αλλά και κοιλιά δε. Θα είχατε κάνει μια διαφορετική επιλογή συντρόφου, τέλος πάντων.

Καλώς ή κακώς, το αγόρι σας είναι η επιτομή των six pack κοιλιακών και, με τέτοιες δηλώσεις, μάλλον το στενοχωρείτε... Δεν είναι κακό να θέλετε τον άντρα «τούμπανο».

Δεν θα σας πουν επιφανειακή γι' αυτόν τον λόγο - όχι μπροστά σας, τουλάχιστον! Μιλήστε ειλικρινά! Πείτε: «Μου αρέσει ο άντρας με κοιλιακούς-τρίφτες τυριού, πλάτες -αεροδρόμιο, ατσάλινα μπράτσα και απολλώνιο ποπό»! Και μπράβο σας που τον βρήκατε!

Keywords
Τυχαία Θέματα