ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαίρη Μηλιαρέση

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαίρη ΜηλιαρέσηΠαρασκευή, Μάρτιος 22, 2019 - 19:19

❱❱ «Βάζω κολλητά νύχια από πάνω, όταν έχω κοντινά πλάνα στο χέρι, τα οποία τα ξαναβγάζω μετά. Είμαι η πτυσσόμενη γυναίκα»...

... δήλωσε η Μαίρη Μηλιαρέση στο «Happy Day στον Alpha» και συνέχισε: «Για το μαλλί έχω βρει την απίστευτη λύση, την καούκα. Oταν δεν είμαι χτενισμένη καλά και το μαλλί δεν είναι για ψήσιμο και έχω πολλή δουλειά, τη βάζω και τη βγάζω».

«Πτυσσόμενη γυναίκα» χαρακτηρίσατε τον

εαυτό σας; Συναρμολογούμενη, λοιπόν, κυρία Μηλιαρέση μας; Μπράβο! «Φτιάξ' τη μόνος σου», που λένε... Πολύ βολικό αυτό που περιγράφετε, ιδίως στα ταξίδια και στις μετακινήσεις. Διότι, γιατί να κυκλοφορείς ολόκληρη και να κουράζεσαι, αν μπορείς να στήνεσαι και να ξεστήνεσαι σαν τα έπιπλα; Δεν στριμώχνεσαι στο αεροπλάνο ή στο τρένο.

Βγάζεις τα αξεσουάρ, μετά τα τμήματα, ένα ένα, από τα μαλλιά μέχρι τα τακούνια, τα κομματάκια και τα πρόσθετα, τα τακτοποιείς όλα σε ένα κουτάκι κι όταν χρειαστεί, ξανά βιδώνεστε και έτοιμη για την εκπομπή ή όποια άλλη κοινωνική υποχρέωση. Κοντινό στα χέρια; Τσακ! Πλαστικό νυχάκι! Κοντινό στο πρόσωπο; Κλακ! Μασελίτσα λευκή! Κοντινό στο κεφάλι; Τσουπ! Περουκίνι με μπούκλα!

Γενικό πλάνο; Κατασκευές - ανακαινίσεις - μερεμέτια: Ο Μήτσουκλας. Εργασία αυθημερόν, ερχόμαστε στον χώρο σας. Αυτό το τελευταίο, σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια με τα βαριά κομμάτια (βλέπε: σκελετός, γοφοί, κρανίο, κορμός).

Keywords
Τυχαία Θέματα