Κιμ... Παναγιώταρου!

18:08 4/2/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΚιμ... Παναγιώταρου!Δευτέρα, Φεβρουάριος 4, 2019 - 18:07

❱❱ Το μοντέλο έβαλε μια μακριά μαύρη περούκα, θυμίζοντας Καρντάσιαν

Μία αλλαγή... καπάκι στην αλλαγή των μαλλιών της αποφάσισε να κάνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, κλέβοντας λίγη από την αίγλη της Κιμ Καρντάσιαν.

Το μοντέλο, που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή

του στο περσινό «My style rocks», έχει ακολουθήσει τo hot trend της σεζόν βάφοντας τα μαλλιά του ροζ εδώ και λίγο καιρό. Ομορφο και χαριτωμένο το ροζάκι και της πηγαίνει της Αλεξάνδρας, όμως το βαρέθηκε νωρίς καθώς φαίνεται.

Το βράδυ του Σαββάτου που βγήκε με τον άντρα της, τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, ήθελε κάτι πιο... μυστήριο, σκοτεινό και σαγηνευτικό... Ετσι έβαλε μία μαύρη μακριά περούκα, παρουσιάζοντας και τη μελαχρινή εκδοχή του εαυτού της. Μάλιστα, συνδύασε το look με κόκκινο βελούδινο μακρύ φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο στο ένα πόδι, μαύρα πέδιλα γνωστού οίκου και τεράστιους κρίκους στα αυτιά.

Η συνολική εικόνα της θύμιζε έντονα την Κιμ Καρντάσιαν, αν όχι και μια μελαχρινή Τζέσικα Ράμπιτ. Διαφορετική λοιπόν αλλά πάντα εντυπωσιακή, η Αλεξάνδρα απόλαυσε ένα δείπνο με σούσι με τον εκλεκτό της καρδιάς της και μετά διασκέδασαν μέχρι το πρωί σε γνωστό live stage των Αθηνών. Οπως συνηθίζει, βέβαια, δεν άφησε τους followers της στο... σκοτάδι γι' αυτήν την έξοδό της και ανέβασε stories και φωτογραφίες από τη βραδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα