Η Kim Kardashian επαναφέρει μια 90’s τάση που είχατε ξεχάσει

Ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό αρκεί για να δημιουργήσει τάση. Στην Kim Kardashian αναφέρομαι και τους beauty experts που έχει στο πλάι της οι οποίοι κάθε τόσο δημιουργούν ένα make up look, ένα χτένισμα ή ένα manicure που ρίχνουν το Instagram. Κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα και κάθε της επιλογή trend.

Δεν

μας αφήνει σε ησυχία δηλαδή. Και αυτή τη φορά είναι το νέο της μανικιούρ που έκανε θραύση. Και όχι δεν είναι το συνηθισμένο. Ξέρουμε άλλωστε πόσο αγαπά τα τεχνητά, τεράστια νύχια που τα προβάλλει συχνά και μάλιστα με εξεζητημένα χρώματα και σχέδια. Πριν από λίγες μέρες όμως αποφάσισε να τα αφαιρέσει και να την δούμε για πρώτη ίσως φορά με κοντά νύχια. Δεν ήταν αυτό όμως που δημιούργησε έκπληξη αλλά το french manicure που ζήτησε από την ειδικό. Ναι, το κλασικό 90’s manicure που είχαμε ξεχάσει εδώ και χρόνια. Που θεωρούμε ξεπερασμένο και παλαιομοδίτικο.

Το μόνο σίγουρο είναι κάτι περισσότερο από εμάς γνωρίζει για να αφήσει πίσω της τα φλούο χρώματα και τα almond shape νύχια της και να υιοθετήσει το συγκεκριμένο look. Προφανώς το minimal mani που ήταν ιδιαίτερα κομψό πριν από 20 περίπου χρόνια επανέρχεται στο προσκήνιο και είναι ιδανικό τέλειο για γυναίκες με κοντά νύχια.

Είναι ένα ωραιότατο clean look κατάλληλο για όσες έχουν ταλαιπωρήσει για καιρό τα νύχια του με τεχνητά. Είναι πολύ πιθανό να το δούμε πολύ μέσα στην άνοιξη αφού οτιδήποτε προτείνει η Kim γίνεται trend μέσα σε λίγες ώρες.

Θα πρέπει να σας υπενθυμίζουμε ότι η old scholl version θέλει μια απαλή ροζ βάση και ολόλευκο χρώμα στα tips. Το διάφανο top coat χαρίζει έξτρα λάμψη. Παράλληλα ήταν το πλέον κλασικό, νυφικό mani. Μην ξεχνάμε ότι δεν υπήρχε νύφη χωρίς french mani στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και αρχές του ’00. Τότε που οι μανικιουρίστ δεν είχαν ακόμη μυηθεί στο ακρυλικό ή το τζελ.

Διαβάστε ακόμη:

Το μυστικό της Kate Middleton για λάμψη και τέλεια επιδερμίδα κρύβεται σε μία μικρή μαύρη συσκευασία

Τα 3 fun make up looks που πρέπει να υιοθετήσετε την εβδομάδα που έρχεται

Keywords
Τυχαία Θέματα