Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/2

Το μικρό μαύρο φόρεμα – αλλιώς Little Black Dress ή LDB- είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα είναι πάντα in fashion. ανεξάρτητα από τις τάσεις που μας επιβάλλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές. Σήμερα θα αναφερθούμε στη μίνι εκδοχή του, που κολακεύει ιδιαίτερα όσες έχουν καλλίγραμμα πόδια.

Σε αυτό λοιπόν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε

το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας μόδας BSB, ένα μίνι μικρό μαύρο φόρεμα, αμάνικο, που κουμπώνει με φερμουάρ και γιακά πέτο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες μυτερές δερμάτινες ψηλοτάκουνες γόβες με χιαστί κορδόνια και δέσιμο στον αστράγαλο, Maria Kotsona Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, το ρουζ Telling Glow Extra Dimension Blush της MAC τις γυαλάδες με το Gold Deposit της MAC και στα χείλη το κραγιόν Bite O’ Georgia της MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό pony tail με λίγο όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Δείτε πως έχουν φορέσει το μικρό μαύρο μίνι φόρεμα σε διάφορες εκδοχές του, από αμάνικο μέχρι μακρυμάνικο και από στενό μέχρι… διακοσμημένο με διαφάνεια και αβυσσαλέο ντεκολτέ στις 10 φωτογραφίες που ακολουθούν οι αγαπημένες μας celebrities.

Από τη Rihanna και την Kim Kardashian, μέχρι την Kylie Jenner και τη Μαρία Μενούνος που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και κάνουν πάντα εμφανίσεις που συζητιούνται και αντιγράφονται σε χρόνο dt.

Ποια από τις παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα την υιοθετήσετε και εσείς και ποια σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/1-1/2

Keywords
Τυχαία Θέματα